Met Utopis PIM (UP) beheren en verspreiden bouwfabrikanten hun productdata. UP Databeheer is het online portaal waar de productmanager de regie heeft.

Centraal beheren, maximaal verspreiden

UP Databeheer is intuïtief, dus makkelijk te bedienen. Producten, artikelen, systemen, file- en assetmanagement (DAM); alles komt samen in deze online omgeving.

  • Beheren alsof je in Excel zit
  • Filteren en selecteren
  • Drag-and-drop file-management
  • Asset-management voor tekstbijlagen en vertalingen

Op jouw wensen afgestemd

Afhankelijk hoe je Utopis voor jouw organisatie inzet kun je aan de slag in UP Databeheer. Heb je een bestekservice? Dan kun je de artikel- en productdata via UP Databeheer aanpassen. Heb je ook je website of productbladen aan Utopis gekoppeld? Dan komen packimages, PDF-bestanden, tekstblokken en wellicht vertalingen aan de orde.

Aansluiten op digitale standaarden

Wil je aansluiten op digitale standaarden? Met de ingebouwde ETIM-validator classificeer je je artikeldata en blijf je op de hoogte van updates. Uiteraard zorgt ZeeBoer voor een toekomstbestendige aansluiting op RAW en STABU van je bestekservice.

Workshop UP Databeheer

Om je alle “ins en outs” uit te leggen is er de Workshop UP Databeheer. Hierin legt onze productleider aan jou en je collega’s uit hoe we Utopis voor jouw bedrijf hebben ingericht en hoe je zelf de data actueel kunt houden.

Wil je een workshop inplannen? Neem dat contact op Antoon, Maarten of Peter, of plan direct een afspraak in.

Slimme add-ons.

Met de slimme tools van Utopis bespaar je tijd, maak je minder fouten en informeer je jouw klant optimaal.

Inspelen op digitale bouwstandaarden.

Portfolio.

Wil jij ook vaker in bestek staan? Of minder fouten in je productdata? We laten je zien wat Utopis voor jou doet.