ZeeBoer werkt voor onze 140 opdrachtgevers. Daarnaast hebben we intensief contact met organisaties die, net als wij, de bouwsector door en door kennen, dragen we bij aan samenwerking en digitalisering.

Al vanaf onze oprichting zijn we betrokken bij verschillende organisaties in de bouw en IT. Versnelling en digitalisering van de bouw vraagt om samenwerking. Daarom zoeken we partners die ons aanvullen heel bewust op.

Stichting Ketenstandaard

Stichting Ketenstandaard onderhoudt verschillende standaarden voor de bouw en techniek. Voor Utopis Bestek zijn STABU2 en NL/SfB belangrijk, voor het classificeren en verspreiden van productdata maken onze opdrachtgevers gebruik van ETIM en DICO. Onze roots liggen bij de ontwikkeling van STABU en dus zijn de contacten tussen beide organisaties warm te noemen.

Stichting CROW

Veel opdrachtgevers van ZeeBoer hebben een RAW-bestekservice. RAW wordt onderhouden door het in Ede gevestigde CROW, het kennisinstituut voor de grond-, weg- en waterbouw.

SalesFeed

Samen met SalesFeed ontwikkelden we Utopis Insights, een perfecte manier om de zakelijke gebruikers van je online tools in kaart te brengen. SalesFeed is een in Hilversum gevestigde club van mensen met passie voor online rendement. SalesFeed biedt al jaren schaalbare diensten aan voor het herkennen van je prospects, klanten en andere bezoekers.

Providers

Samen met CSN Groep, onderdeel van Interstellar, zorgen we dat Utopis up and running blijft. In de datacenters van Interxion (Schiphol-Rijk) en Previder (Twente) staat onze data en die van onze 140 opdrachtgevers veilig. Zowel CSN Groep als Interxion zijn ISO 27001 en ISO 22301 gecertificeerd

Bouwspex

Samen met Ketenstandaard en Stichting KOMO onderhoudt ZeeBoer het zoekportaal Bouwspex.nl. Het online portal, voorheen bekend als Bestekservices.nl, is succesvol in de verspreiding van specificaties voor de bouw. De index bevat verwijzingen naar productspecificaties, systeemoplossingen, bestekteksten en certificaten van vrijwel alle toeleveranciers in de bouw.

Brancheorganisaties

ZeeBoer is aangesloten bij de BNB, de Beroepsvereniging voor Nederlandse Bouwspecificatiedeskundigen en bij Vereniging FBS, een belangenclub voor fabrikanten van bouwmaterialen. Beide verenigingen hebben we helpen oprichten en we zijn nog steeds nauw betrokken.

Wil jij ook vaker in bestek staan? Of minder fouten in je productdata? We laten je zien wat Utopis voor jou doet.

Peter Veldhuizen

Directeur
peter.veldhuizen@zeeboer.nl

Antoon Siebert

Partner / projectleider
antoon.siebert@zeeboer.nl

Maarten Hopman

Projectleider
maarten.hopman@zeeboer.nl

Jeroen Houdé

Frontend developer
jeroen.houde@zeeboer.nl

Bernd Kurtze

Backend developer
bernd.kurtze@zeeboer.nl

Zsolt Kiss

Backend developer
zsolt.kiss@zeeboer.nl

Mariska van ’t Veer

Administratie
mariska.vantveer@zeeboer.nl

Roosmarijn Ordelman

Accountmanager
roosmarijn.ordelman@zeeboer.nl

Is ZeeBoer jouw volgende carrièrestap? Plan een afspraak om een (digitale) kop koffie te drinken.

Ik ben altijd vastbesloten om een oplossing te vinden. Door samen te sparren lukt dat.

Zsolt Kiss

Zsolt komt uit Hongarije en woont sinds 2016 in Nederland en werkt sinds begin 2023 bij ZeeBoer. Hoe dat bevalt lees je hieronder.

Net voor de pandemie is Zsolt Computer Sience gaan studeren aan de Universiteit van Debrecen. Een brede opleiding waarbij hij zowel frontend als backend heeft geleerd. Uiteindelijk specialiseerde hij zich als backend developer. En ging op zoek naar een werkgever in het gebied tussen Apeldoorn en Zwolle. Via LinkedIn vond hij de vacature bij ZeeBoer. “Bij het zoeken naar een nieuwe baan ging mijn voorkeur uit naar een kleine organisatie, omdat ik een functie zocht waar ik veel verschillende technologieën kon leren. Waarbij ik niet de hele dagen hetzelfde aan het doen ben, maar veel afwisseling heb.”

Na een eerste gesprek met Peter en Antoon, kreeg hij nog een technisch gesprek met Bernd. Hij kon daarna gelijk aan de slag. De eerste maand was gelijk uitdagend. Zsolt kreeg van Bernd een vraagstuk om mee aan de slag te gaan. “Ik ben altijd vastbesloten om een oplossing te vinden. Door samen te sparren lukt dat. Ik heb er gelijk veel van geleerd”.

Uiteindelijk is Zsolt blij met de keuze om bij ZeeBoer te gaan werken. “Het is precies zoals ik het van tevoren had verwacht. De taken variëren. Waardoor ik kennis op kan doen over verschillende technologieën. Zoals JavaScript, C# en SQL. Ook het werken in het team bevalt goed. Ze zijn vriendelijk, en ik voel me geaccepteerd en welkom.”