Door met organisaties samen te werken die, net als wij, de bouwsector door en door kennen, dragen we bij aan samenwerking en digitalisering.

Al vanaf onze oprichting zijn we betrokken bij verschillende organisaties in de bouw en IT. Versnelling en digitalisering van de bouw vraagt om samenwerking. Daarom zoeken we partners die ons aanvullen heel bewust op.

Stichting Ketenstandaard

Stichting Ketenstandaard onderhoudt verschillende standaarden voor de bouw en techniek. Voor Utopis Bestek zijn STABU2 en NL/SfB belangrijk, voor het classificeren en verspreiden van productdata maken onze opdrachtgevers gebruik van ETIM en DICO. Onze roots liggen bij de ontwikkeling van STABU en dus zijn de contacten tussen beide organisaties warm te noemen.

Stichting CROW

Veel opdrachtgevers van ZeeBoer hebben een RAW-bestekservice. RAW wordt onderhouden door het in Ede gevestigde CROW, het kennisinstituut voor de grond-, weg- en waterbouw.

Providers

Samen met Bit en CSN Groep zorgen we dat Utopis up and running blijft. Het datacenter van Bit is CO2-neutraal en behoort tot de toplevel providers.

Bouwspex

Samen met Ketenstandaard en Stichting KOMO onderhoudt ZeeBoer het zoekportaal Bouwspex.nl. Het online portal, voorheen bekend als Bestekservices.nl, is succesvol in de verspreiding van specificaties voor de bouw. De index bevat verwijzingen naar productspecificaties, systeemoplossingen, bestekteksten en certificaten van vrijwel alle toeleveranciers in de bouw.

Branche-organisaties

ZeeBoer is aangesloten bij de BNB, de Beroepsvereniging voor Nederlandse Bouwspecificatiedeskundigen en bij Vereniging FBS, een belangenclub voor fabrikanten van bouwmaterialen. Beide verenigingen hebben we helpen oprichten en we zijn nog steeds nauw betrokken.

Kennismaken? Maak direct een afspraak via onze online tool.

Peter Veldhuizen

Directeur
peter.veldhuizen@zeeboer.nl

Antoon Siebert

Partner / projectleider
antoon.siebert@zeeboer.nl

Maarten Hopman

Projectleider
maarten.hopman@zeeboer.nl

Marloes Freschi

Accountmanager
marloes.freschi@zeeboer.nl

Jeroen Houdé

Frontend developer
jeroen.houde@zeeboer.nl

Bernd Kurtze

Backend developer
bernd.kurtze@zeeboer.nl

Jan Kemper

Backend developer
jan.kemper@zeeboer.nl

Mariska van ’t Veer

Administratie
mariska.vantveer@zeeboer.nl

Kennismaken? Plan een afspraak in om een (digitale) kop koffie te drinken.

Je krijgt hier veel vrijheid, mijn eigen ideeën en input kan ik hier kwijt.

Jeroen Houdé

Jeroen werkt bij ZeeBoer als frontend developer. Je leest zijn verhaal hieronder.

Jeroen was in 2005 werkzaam als magazijnmedewerker toen hem werd gevraagd of hij nog iemand kende die als frontend developer wilde werken bij ZeeBoer. Met een achtergrond in mbo automatisering leek hem dat zelf interessant, dus hij solliciteerde en werd ook aangenomen. Dit was best een grote stap. In het begin moest hij veel leren en bij ZeeBoer kreeg hij hier dan ook alle ruimte voor.

De manier van werken bij ZeeBoer spreekt Jeroen enorm aan: “Je krijgt hier veel vrijheid. Samen met de projectleiders bespreken we elke twee weken wat er moet gebeuren en wat het resultaat moet zijn. Dan kan ik aan de slag. Daarbij krijg ik veel vrijheid, mijn ideeën en eigen input kan ik daarin kwijt. Tussendoor zoeken we elkaar regelmatig op om de voortgang te bespreken en aanpassingen te maken”

Van de 120 klanten heeft hij voor zeker 90% de uitstraling gemaakt. Naast vormgeving pakt hij ook andere dingen op. “Als je zelf ideeën hebt over je loopbaan wordt dit open besproken. Zo kunnen er bijvoorbeeld opleidingen en cursussen gevolgd worden als dit nodig is.”

Jeroen vindt de sfeer bij ZeeBoer erg goed, hij gaat altijd met plezier naar zijn werk. “Er is onderling veel interesse voor elkaar. We informeren bijvoorbeeld altijd naar elkaars weekend. Zelf maak ik graag met de racefiets een tocht over de Veluwe. Tussen de middag lunchen we samen en vrijdag is bij ons patatdag.”