Wij worden er enthousiast van om structuur aan te brengen in het assortiment van bouwleveranciers. Door vanuit één bron te beheren maak je minder fouten, bespaar je kosten en verkoop je meer.

Wij zijn de makers van Utopis, het productinformatiemanagementsysteem (PIM) speciaal voor de bouwleverancier. Met Utopis brengen we niet alleen assortimenten in kaart, maar leggen wij ook de verbinding tussen diverse artikelen en mensen. Wij leggen de link tussen marketing en bouwkennis.

Onze roots liggen in 1984. Onze oprichters Reindert de Boer en Ok van Megchelen stonden destijds aan de basis van de STABU-systematiek. Hierbij realiseerden ze zich dat de fabrikant een belangrijke kennispartner is in het bouwproces. Zo ontstond de bestekservice, de succesvolle adviestool, die rond de eeuwwisseling werd omgevormd tot Utopis: het eerste PIM speciaal voor de bouw.

Ons team kent een perfecte combinatie van bouw-, marketing- en datakennis. Wij nemen de tijd om ons te verdiepen in onze klant en zijn assortiment.

Systeemdenken en specificeren zit in ons bloed. We zijn sinds 1984 marktleider op gebied van bestekservices.

We hebben passie voor het vak. Heb jij dat ook? Neem een kijkje op zeeboer.nl/werken-bij-zeeboer en wie weet is ZeeBoer jouw volgende werkgever!

Kennismaken? Maak direct een afspraak via onze online tool.

Peter Veldhuizen

Directeur
peter.veldhuizen@zeeboer.nl

Antoon Siebert

Partner / projectleider
antoon.siebert@zeeboer.nl

Maarten Hopman

Projectleider
maarten.hopman@zeeboer.nl

Marloes Timmer

Accountmanager
marloes.timmer@zeeboer.nl

Jeroen Houdé

Frontend developer
jeroen.houde@zeeboer.nl

Bernd Kurtze

Backend developer
bernd.kurtze@zeeboer.nl

Zsolt Kiss

Backend developer
zsolt.kiss@zeeboer.nl

Mariska van ’t Veer

Administratie
mariska.vantveer@zeeboer.nl

Is ZeeBoer jouw volgende carrièrestap? Plan een afspraak om een (digitale) kop koffie te drinken.

Je krijgt hier veel vrijheid, mijn eigen ideeën en input kan ik hier kwijt.

Jeroen Houdé

Jeroen werkt bij ZeeBoer als frontend developer. Je leest zijn verhaal hieronder.

Jeroen was in 2005 werkzaam als magazijnmedewerker toen hem werd gevraagd of hij nog iemand kende die als frontend developer wilde werken bij ZeeBoer. Met een achtergrond in mbo automatisering leek hem dat zelf interessant, dus hij solliciteerde en werd ook aangenomen. Dit was best een grote stap. In het begin moest hij veel leren en bij ZeeBoer kreeg hij hier dan ook alle ruimte voor.

De manier van werken bij ZeeBoer spreekt Jeroen enorm aan: “Je krijgt hier veel vrijheid. Samen met de projectleiders bespreken we elke twee weken wat er moet gebeuren en wat het resultaat moet zijn. Dan kan ik aan de slag. Daarbij krijg ik veel vrijheid, mijn ideeën en eigen input kan ik daarin kwijt. Tussendoor zoeken we elkaar regelmatig op om de voortgang te bespreken en aanpassingen te maken”

Van de 120 klanten heeft hij voor zeker 90% de uitstraling gemaakt. Naast vormgeving pakt hij ook andere dingen op. “Als je zelf ideeën hebt over je loopbaan wordt dit open besproken. Zo kunnen er bijvoorbeeld opleidingen en cursussen gevolgd worden als dit nodig is.”

Jeroen vindt de sfeer bij ZeeBoer erg goed, hij gaat altijd met plezier naar zijn werk. “Er is onderling veel interesse voor elkaar. We informeren bijvoorbeeld altijd naar elkaars weekend. Zelf maak ik graag met de racefiets een tocht over de Veluwe. Tussen de middag lunchen we samen en vrijdag is bij ons patatdag.”