ZeeBoer nodigt je uit voor onze kennissessies. Verken samen met ons en andere bouwleveranciers de ontwikkelingen en kansen in de markt. In de komende periode behandelen we verschillende onderwerpen.

De sessies vinden plaats bij ons op kantoor, in Vaassen. Bij binnenkomst staat een lekkere lunch klaar en is er gelegenheid om kennis te maken met de andere aanwezige fabrikanten. Vervolgens hebben we een sessie voorbereid, waarbij ruimte is voor discussie of het uitwisselen van ervaringen.

Bekijk de onderwerpen en meld je aan, vrijblijvend en kosteloos.

Starten met ETIM & DICO

Donderdag 6 juli en donderdag 14 september

ETIM en DICO zijn standaarden speciaal voor het uitwisselen van productinformatie en andere bouwprocesessen. Op welk vlak is ETIM interessant voor jou als fabrikant? Hoe en wanneer stap je in? ZeeBoer volgt de ontwikkeling van ETIM en DICO al jaren van dichtbij. Samen met Gert Koutstaal van Stichting Ketenstandaard laten we je zien wat onze ervaringen zijn en tonen we je hoe je kunt instappen.

Meer doen met je ERP-systeem

Dinsdag 3 oktober

Je eigen organisatie merkt de voordelen van een ERP-systeem al snel, maar hoe zit dat met je klant? Voor commerciële informatie, wervende teksten, beeldmateriaal en andere “assets” is in een gemiddeld ERP-systeem vaak geen plaats. Wat is het moment waarop je MS Dynamics, SAP, Exact, Afas of Visma uitbreidt? ZeeBoer laat zien hoe je met zgn. “middle ware” je bestaande software verrijkt. Met alle voordelen en tijdbesparing die daar bij hoort…

Schrijf je in voor één van onze kennissessies.

Slimme tools.

Utopis kent verschillende slimme toevoegingen.

“Eindelijk een koppeling tussen ons ERP en de website”.

Ons team

Ons team bestaat uit enthousiaste specialisten. De combinatie van bouwkennis, betrokkenheid, marketing en ICT maakt ons doelgericht, flexibel en slagvaardig.

Meer over ons team