Graag houden we je op de hoogte van de laatste activiteiten van ons team, ontwikkelingen in de markt en de projecten voor onze 143 A-merken.

ZeeBoer volgt de ontwikkelingen in de bouwwereld op de voet. Voor veel opdrachtgevers zijn wij een betrouwbare adviseur op gebied van bouwinformatiemanagement, standaarden en technical productmarketing.

27-11-23

Bestekservice voor POL Heteren

POL Heteren levert producten en diensten voor het verhogen van de veiligheid in het verkeer en op voertuigen.


17-11-23

Utopis verhuist

Sinds de jaren 90 vormde het datacenter van BIT in Ede de thuishaven van de Utopis-servers. Daar komt verandering in.


16-11-23

Talkshow over circulaire bouwmaterialen

ZeeBoer is altijd enthousiast als Vereniging FBS wat organiseert. Ook nu, want op woensdag 29 november gaat het in de Prodentfabriek te Amersfoort over circulaire bouwmaterialen.


10-11-23

BNB bezoekt Paleis Het Loo

Antoon bezocht vanmiddag met de andere leden van de BNB, de Beroepsvereniging Nederlandse voor Bouwspecificatiedeskundigen, Paleis Het Loo. Hier kregen ze een rondleiding en toelichting op hoe de plannen werden verwezenlijkt.


06-11-23

Afbouw Vakdagen

Op woensdag 8 en donderdag 9 november organiseren Easyfairs en de Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven (NOA) een nieuw hands-on b2b event, specifiek voor de mannen en vrouwen in de afbouwsector: Afbouw Vakdagen. In twee dagen ontmoet je hier de complete afbouwbranche en ontdek je de nieuwste oplossingen.


31-10-23

Bedankt Marloes

Na een hartstikke leuk jaar gaat Marloes ons verlaten. Ze heeft haar droombaan gevonden bij Defensie.