De komende jaren willen we graag groeien, bouw jij met ons mee?

De komende tien jaar worden er wel bijna een miljoen nieuwe woningen bijgebouwd en gaat verduurzaming een steeds grotere rol spelen. Met deze enorme maatschappelijke opgave moet er sneller en slimmer gebouwd worden. Digitalisering laat bouwprocessen soepeler verlopen, met minder mensen. Daar zijn wij goed in.

Wij nemen de tijd om ons te verdiepen in onze klant en zijn assortiment. Dit doen we door samen te werken. We delen onze ideeën en fouten mogen hier gemaakt worden. Daar leren we van en worden we beter van. Als iets nog niet bestaat dan maken we het: werkend leren noemen we dit. We bedenken nieuwe oplossingen of leren nieuwe vaardigheden aan als dit nodig is. De combinatie van bouwkennis, betrokkenheid, marketing en ICT maakt ons doelgericht, flexibel en slagvaardig. We weten wat we aan elkaar hebben. Bij ZeeBoer bouwen we samen.

Adviseur productmanagement

Word jij enthousiast als je bouwleveranciers zou helpen met het beheersbaar maken en houden van hun assortiment? Heb je interesse in een combinatie van dataverwerking en bouwkennis?


We kunnen goed meedenken omdat we bouwkundigen in dienst hebben.

Peter Veldhuizen

Peter is sinds 2017 eigenaar van ZeeBoer. Hoe hij bij ZeeBoer verzeild raakte lees je hieronder.

“Tot 2014 werkte ik voor één van onze klanten. Hier was ik verantwoordelijk voor het beheer van productinformatie en de website. ZeeBoer zat toen ik begon nog in Ede en verzorgde toen alleen de bestekteksten. Op het moment dat we toe waren aan een nieuwe website, medio 2005-2006, werd Utopis geïntroduceerd. Eén van mijn eerste wapenfeiten was het invoeren van alle productinformatie in Utopis. Super was dat: alle productinformatie in één database.”

Peter heeft een achtergrond in data- en informatiesystemen: “Na de hotelschool ben ik in Utrecht bedrijfskader gaan studeren waar ik als studievariant koos voor informatiesystemen. Dat maakt dat ik al vroeg websites ontwikkelde en databases inrichtte voor efficiënter gebruik van productinformatie.”

Ook bij de ontwikkeling van Utopis PIM was Peter, namens de klant, betrokken. Samen met Reindert de Boer, Maarten Hopman en Jeroen Jongebloed werkte hij verschillende ideeën uit. Ideeën die maken dat Utopis software is geworden die voor en door de bouwfabrikant is ontwikkeld.

“In 2014 vroeg Reindert de Boer waarom ik nog niet bij ZeeBoer werkte en maakte ik de overstap. Hier heb ik nooit spijt van gehad. Het leukste van ZeeBoer is dat we goed met fabrikanten mee kunnen denken omdat we bouwkundigen in dienst hebben”, aldus Peter.

Toen Reindert en Margreet in 2016 aangaven te willen stoppen heb ik dus besloten het bedrijf over te nemen. Sinds 2018 is collega Antoon Siebert mede-eigenaar. “Ook hier ben ik nog steeds erg blij mee.”

Is ZeeBoer jouw volgende carrièrestap? Plan een afspraak om een (digitale) kop koffie te drinken.

FAQ's.

Wat voor opdrachten doen jullie?

Onze klanten maken gebruik van standaard functionaliteit, zoals de JSON WebAPI, PDF-generator en UP-wizard. Daarnaast bouwen we adviestools die wat meer maatwerk zijn. Op dit moment zijn we druk om Utopis® om te vormen naar .NETcore.

Met welke technieken werken jullie?

Het PIM dat we ontwikkelden, Utopis®, is gebaseerd op .NET en .NETcore. Hier kom je Entity Framework, Blazor Server/WASM, CSS en HTML5 tegen.

Wat maakt werken bij ZeeBoer leuk?

We hebben vele verschillende klanten, de bouw is een dynamische branche die volop aan het digitaliseren is en de sfeer binnen ons team is uitstekend vinden we zelf.

Moet ik mijn eigen boterham meenemen?

We dekken ’s middags de tafel voor een uitgebreide gezamenlijke lunch. Brood meenemen hoeft dus niet, mag uiteraard wel.

Kan ik ook hybride werken?

Ja, dat is mogelijk. Ook thuis zorgen we voor goede apparatuur.

Hebben jullie ook uitjes?

Zeker. We gaan met enige regelmaat samen iets doen, uit eten of barbecueën. Ook leuk: in 2021 bezochten we samen Girona en Barcelona en een soortgelijke trip hadden we in 2018 naar Texel.

Hoe groot is jullie team?

Momenteel zijn we met twee dames en zes heren.

Moet ik tests doen?

Nee, we nemen je geen assessment test of ander examen af. Laten we gewoon een goed gesprek hebben met elkaar. 🙂

Hoe gaat de sollicitatieprocedure?

Kom eerst gewoon een kop koffie drinken met Peter Veldhuizen of spreek online met hem af. Wanneer het klikt, dan verkennen we samen of ZeeBoer en jij bij elkaar passen. De sfeer en onze koffie zijn goed, dus die moet je gewoon komen proeven.

Hoe zijn jullie bereikbaar?

Je rijdt zo naar ons toe. We zitten in Vaassen, net boven Apeldoorn, ideaal bereikbaar vanaf de A50, A1 en A28. Voor een kennismaking kun je een appje sturen, een (digitale) koffieafspraak maken, mailen naar info@zeeboer.nl of bellen naar (085) 74 33 333.