Maarliefst 140 A-merken maken gebruik van Utopis. Soms al meer dan 30 jaar. ZeeBoer verbindt partners in het bouwproces.

De fabrikant speelt volgens ZeeBoer een belangrijke rol binnen het bouwproces. Hij heeft vakkennis, weet oplossingen aan te dragen en blijft ook na de oplevering van een bouwproject betrokken bij de eindgebruiker. Vrijwel alle sectoren binnen de bouwkolom behoren tot onze relaties.

Alle informatie op één plek beschikbaar.

ColVitro kiest voor Utopis

Vanuit het Brabantse Goirle stuurt ColVitro vrachten met de mooiste kleuren glasgranulaat de wereld in. Doel is circulair, maar dan wel mooi.


Adviestool Park Positive

Speciaal voor Park Positive maakte ZeeBoer een adviestool die laat zien hoeveel hemelwater te kunt infiltreren in je bestrating.


Snelle besteklinks voor Gyproc

De bestaande bestektool zou komen te vervallen. Met dat probleem kwam Saint-Gobain Gyproc naar ZeeBoer. Of we die dienst snel konden overnemen. Ja, dat konden we.


Bestekservice voor POL Heteren

POL Heteren levert producten en diensten voor het verhogen van de veiligheid in het verkeer en op voertuigen.


Struyk Verwo Infra bestekservice

Struyk Verwo Infra, sinds 2010 klant bij ZeeBoer, heeft haar bestekservice vernieuwd! Onder andere met kant-en-klare legverbanden voor groenbestrating en klimaatbewuste uitvoeringen.


Bestekservice BMI vernieuwd

De merken Icopal en Monier onder de paraplu van BMI


Wil jij ook vaker in bestek staan? Of minder fouten in je productdata? We laten je zien wat Utopis voor jou doet.