Een bestekservice laten maken vergroot je kansen. Fabrikanten met een bestekservice in RAW of STABU2 worden namelijk vaker voorgeschreven en verkopen beter. Zowel bestekschrijvers als ontwerpers zijn namelijk blij met de bestektool van een fabrikant.

Waarom een bestekservice laten maken?

We zetten de voordelen van een bestekservice graag even overzichtelijk voor je op een rij:

 • Als je vaker en correct in bestek staat, verkoop je meer
 • Geen foute combinaties, dus minder frustratie
 • Ontwerpers en bestekschrijvers vertrouwen op jouw productkennis
 • In de juiste standaard en bestandsformaat
 • ZeeBoer adviseert je en houdt alles up-to-date

Wil je dit ook voor jouw bedrijf? Vraag dan de whitepaper aan of maak een (online) afspraak. Marloes legt je graag uit wat ZeeBoer voor jouw product kan betekenen.

Juiste taal en formaat

Wil je een bestekservice laten maken? We zorgen dat jouw assortiment aansluit bij de juiste besteksystematiek. Lever je oplossingen voor de woning- en utiliteitsbouw? Dan is een STABU-bestekservice de juiste keuze. In de grond-, weg- en waterbouw is een RAW-bestekservice een must. Er zijn nog meer (internationale) standaarden; ZeeBoer adviseert je hier graag over.

Stap voor stap voorschrijvers adviseren

Om bij de juiste bestektekst te komen hebben wij goede hulpmiddelen. Stap voor stap leiden we de bestekschrijver naar de systeemoplossing of productcombinatie die het beste aansluit op zijn / haar wensen. Op deze plek wordt dan meteen de juiste tekst gedownload. Verkeerde combinaties moeten voorkomen worden en hierbij helpt ZeeBoer. Wij ontzorgen je hierin volledig.

Nog een voordeel: een bestekservice is 24/7 beschikbaar via bijvoorbeeld bestek.jouwbedrijf.nl. Ook op de momenten dat de adviseurs geen contact hebben met de voorschrijver…

Bestekservice laten maken? Vraag onze whitepaper aan

  Waarin ben je ge√Įnteresseerd?  De ZeeBoer Standaardvoorwaarden en Verklaring Persoonsgegevens zijn van toepassing op de gegevens die je ons verstrekt, op onze aanbiedingen en op overeenkomsten die wij sluiten.

  Kennismaken? Maak direct een afspraak via onze online tool.

  Slimme tools.

  Utopis kent verschillende slimme toevoegingen.

  “Eindelijk: weg met al die losse Excel-bestanden”.

  Ons team

  Ons team bestaat uit enthousiaste specialisten. De combinatie van bouwkennis, betrokkenheid, marketing en ICT maakt ons doelgericht, flexibel en slagvaardig.

  Meer over ons team