We hebben een whitepaper geschreven. Hierin leggen we je uit hoe je fabrikant van bouwmaterialen kunt reageren op aanbestedingen, bestek, BIM en de vraag naar productinformatie.

Ons doel is de vele afkortingen, standaarden en systematieken zo uit te leggen, dat je als productmanager, verkoopleider of (commercieel) directeur zelf kunt bepalen of en hoe je reageert op de markt.

Whitepaper kosteloos aanvragen

Laat je gegevens achter en we sturen je onze whitepaper kosteloos toe.

  Waarin ben je geïnteresseerd?  De ZeeBoer Standaardvoorwaarden en Verklaring Persoonsgegevens zijn van toepassing op de gegevens die je ons verstrekt en op iedere aanbieding en op overeenkomsten die wij sluiten.

  Kennismaken? Maak direct een afspraak via onze online tool.

  Peter Veldhuizen

  Directeur
  peter.veldhuizen@zeeboer.nl

  Antoon Siebert

  Partner / projectleider
  antoon.siebert@zeeboer.nl

  Maarten Hopman

  Projectleider
  maarten.hopman@zeeboer.nl

  Marloes Freschi

  Accountmanager
  marloes.freschi@zeeboer.nl

  Jeroen Houdé

  Frontend developer
  jeroen.houde@zeeboer.nl

  Bernd Kurtze

  Backend developer
  bernd.kurtze@zeeboer.nl

  Zsolt Kiss

  Backend developer
  zsolt.kiss@zeeboer.nl

  Mariska van ’t Veer

  Administratie
  mariska.vantveer@zeeboer.nl

  Is ZeeBoer jouw volgende carrièrestap? Plan een afspraak om een (digitale) kop koffie te drinken.

  Ik krijg als specialist veel vertrouwen dat ik bezig ben met de juiste dingen..

  Bernd Kurtze

  Bernd is bij ZeeBoer werkzaam als backend developer. Benieuwd hoe hij dit ervaart? Dat lees je hieronder.

  “Toen ik hier startte in 2014 had ik mijn studie in Duitsland afgerond. Op het gebied van software had ik nog aardig wat te leren. Het eerste half jaar heb ik hier dan ook flink in geïnvesteerd en heb ik het werk mijzelf eigen gemaakt en mij in C# gespecialiseerd. De uitdaging in het werk is om ervoor te zorgen dat de systemen werken, zodat mijn collega’s verder kunnen bouwen.

  Het fijne aan het werken bij ZeeBoer is dat we werken in een klein team. Het is meteen zichtbaar wat je doet en bijdraagt en krijgt daar ook waardering voor. Ik krijg als specialist veel vertrouwen dat ik bezig ben met de juiste dingen, dit vind ik erg prettig. De werkzaamheden zijn heel afwisselend. De ene keer maak ik een kleine aanpassing van het systeem op basis van de wens van een klant. Maar ik denk ook na over welke oplossingen we het beste kunnen toepassen. De beslissingen die ik maak moeten ook de lange termijn goed werken. Door toenemende automatisering moeten de bedrijfsprocessen permanent ondersteunt worden en waar mogelijk geoptimaliseerd. Om ZeeBoer in zijn geheel nog efficiënter te maken. Om zo nu, maar ook in de toekomst onze klanten optimaal te kunnen helpen.

  Ik werk veel samen met de twee projectleiders. Zo kijken we bijvoorbeeld samen naar wat een realistische inschatting is voor een opdracht van een klant. Waar ik tegen aanloop bespreek ik met mijn collega’s, maar schakel ook mijn netwerk in. Door knelpunten met elkaar te delen en te zoeken naar verschillende oplossingen bouwen we samen aan de toekomst van ZeeBoer.
  Soms vind ik het lastig dat er weinig collega’s zijn om vakinhoudelijk mee te sparren. Daarom vind ik het prettig dat we gaan uitbreiden. Ik deel graag mijn kennis en zeg altijd: twee weten meer dan één.
  Het meest trots ben ik erop dat ik ons productinformatiemanagementsysteem (PIM) Utopis® tot een bruikbaar systeem heb kunnen maken. Utopis® Platform is tegenwoordig ontzettend veel sneller en stabieler geworden. Ook zijn de functionaliteiten enorm uitgebreid.”