Met Utopis Bestek vergroot je je kansen. Fabrikanten die een bestekservice met RAW of STABU2 laten maken worden namelijk vaker voorgeschreven en verkopen beter. Zowel bestekschrijvers als ontwerpers zijn blij met de bestektool van een fabrikant.

Vaker in bestek?

Ga aan de slag met ZeeBoer en verkoop meer.

  • Als je vaker en correct in bestek staat, verkoop je meer
  • Geen foute combinaties, dus minder frustratie
  • Ontwerpers en bestekschrijvers vertrouwen op jouw productkennis
  • In de juiste standaard en bestandsformaat
  • ZeeBoer adviseert je en houdt alles up-to-date

Wil je dit ook voor jouw bedrijf? Vraag dan de whitepaper aan of maak een (online) afspraak. We leggen je graag uit wat ZeeBoer voor jouw product kan betekenen.

Juiste taal en formaat

Wil je een bestekservice laten maken? We zorgen dat jouw assortiment aansluit bij de juiste besteksystematiek. Lever je oplossingen voor de woning- en utiliteitsbouw? Dan is een STABU-bestekservice de juiste keuze. In de grond-, weg- en waterbouw is een RAW-bestekservice een must. Er zijn nog meer (internationale) standaarden. Zo kun je bijvoorbeeld aansluiten op BIM met NL-SfB specificaties; ZeeBoer adviseert je hier graag over.

Stap voor stap voorschrijvers adviseren

Om bij de juiste bestektekst te komen hebben wij goede hulpmiddelen. Stap voor stap leiden we de bestekschrijver naar de systeemoplossing of productcombinatie die het beste aansluit op zijn / haar wensen. Op deze plek wordt dan meteen de juiste tekst gedownload. Verkeerde combinaties moeten voorkomen worden en hierbij helpt ZeeBoer. Wij ontzorgen je hierin volledig.

Nog een voordeel: een bestekservice is 24/7 beschikbaar via bijvoorbeeld bestek.jouwbedrijf.nl. Ook op de momenten dat de adviseurs geen contact hebben met de voorschrijver…

Meer weten? Plan een demo in

Wil je aan de slag met bestekteksten voor jouw assortiment? Wij leggen je graag uit hoe jouw producten vaker in bestek en BIM kunnen komen. Uiteraard kun je ook onze whitepaper aanvragen.

Slimme add-ons.

Met de slimme tools van Utopis bespaar je tijd, maak je minder fouten en informeer je jouw klant optimaal.

Alle informatie op één plek beschikbaar.

Portfolio.

Wil jij ook vaker in bestek staan? Of minder fouten in je productdata? We laten je zien wat Utopis voor jou doet.