Met Utopis Bestek maak je een adviestool die zorgt voor een goede omschrijving van jouw oplossing in het bestek en BIM-model. Fabrikanten met een bestekservice worden vaker voorgeschreven.

  • Vaker en correct in bestek staan draagt bij aan betere verkopen.
  • Architecten en voorschrijvers vertrouwen op jouw kennis van het product
  • Geen foute productcombinaties, maar complete systeemspecificaties.
  • In de actuele standaard en in het juiste bestandsformaat.
  • ZeeBoer adviseert je met jarenlange ervaring.

Wil je weten wat een bestekservice voor jouw organisatie gaat brengen? Maak dan een (online) afspraak.

Waarom een bestek?

Het bestek is een contract tussen opdrachtgever en aannemer. Het omschrijft, samen met tekeningen en BIM, wat de eisen en kwaliteit zijn. Staat jouw oplossing in het bestek, dan vraagt de architect of bestekschrijver aan de aannemer om jouw producten toe te passen.

Juiste taal en formaat

We zorgen dat jouw assortiment aansluit bij de juiste besteksystematiek. Lever je oplossingen voor de woning- en utiliteitsbouw? Dan is een STABU-bestekservice de juiste keuze. In de grond-, weg- en waterbouw is een RAW-bestekservice een must. Er zijn nog meer (internationale) standaarden; ZeeBoer adviseert je graag.

Stap voor stap voorschrijvers adviseren

Om bij de juiste bestektekst te komen hebben wij goede hulpmiddelen. Stap voor stap leiden we de bestekschrijver naar de systeemoplossing of productcombinatie die het beste aansluit op zijn/haar wensen. Op deze plek wordt dan meteen de juiste tekst gedownload. Verkeerde combinaties moeten voorkomen worden en hierbij helpt ZeeBoer. Wij ontzorgen je hierin volledig.

Nog een voordeel: een bestekservice is 24/7 beschikbaar via bijvoorbeeld bestek.jouwbedrijf.nl. Ook op de momenten dat de adviseurs geen contact hebben met de voorschrijver…

Slimme tools.

Utopis kent verschillende slimme toevoegingen.

Inspelen op digitale bouwstandaarden.

Portfolio.

Kennismaken? Maak direct een afspraak via onze online tool.