Het schuimglas dat Rotim ICP levert is ideaal voor het structureel oplossen van slappe-bodemproblemen.

Samen met ZeeBoer werd een speciale themawebsite gemaakt die probleem, oplossing en techniek in beeld brengt. Door haar bouwtechnische blik op marketing bleek ZeeBoer een ideale sparringpartner voor zowel techniek als content van de website.

Groot is de nieuwe website niet. Hoeft ook niet; schuimglas staat in de kinderschoenen, maar is wel dè oplossing van een enorm probleem: Nederland zakt langzaam weg. Rotim ICP wil graag met haar opdrachtgevers in gesprek voor een toekomstgerichte oplossing, want om de vijf jaar ophogen en overlagen met nieuw asfalt of stenen is geen echte oplossing.

ZeeBoer mocht meedenken in het verhaal, de techniek en baseerde de lay-out op de bestaande huisstijl en wensen van Rotim. Een erg leuk project. Onze blik richt zich meestal op productdata, bestekservices en adviestool. De boodschap van online adviestools lijkt erg op de probleemstelling in een website als Schuimglas.nl. ZeeBoer is dan ook trots op het eindresultaat.

Kan ZeeBoer jou ook helpen met jouw oplossing voor bouw of infra? Maak dan een afspraak met onze collega Roosmarijn Ordelman.

Opdrachtgever(s)

Rotim ICP BV

Alle productinformatie beheren vanuit één platform.

Peter Veldhuizen

Directeur
peter.veldhuizen@zeeboer.nl

Antoon Siebert

Partner / projectleider
antoon.siebert@zeeboer.nl

Maarten Hopman

Projectleider
maarten.hopman@zeeboer.nl

Jeroen Houdé

Frontend developer
jeroen.houde@zeeboer.nl

Bernd Kurtze

Backend developer
bernd.kurtze@zeeboer.nl

Zsolt Kiss

Backend developer
zsolt.kiss@zeeboer.nl

Mariska van ’t Veer

Administratie
mariska.vantveer@zeeboer.nl

Wil jij ook vaker in bestek staan? Of minder fouten in je productdata? We laten je zien wat Utopis voor jou doet.