Als bouwfabrikant heb je veel kennis over jouw vakgebied. Utopis kennisbank is de plek om dit te bewaren en te delen. Door kennis te delen groeit de expertise van de gebruiker en dus jouw marktpositie.

  • Alle vakkennis verzamelen op één centrale plek.
  • Expertise van je medewerkers behouden.
  • Google zal je moeite waarderen.
  • Koppelbaar met andere Utopis modules.

Handig toch zo’n kennisbank? Graag laten we je nader kennismaken.

Alle kennis op één plek

Verzamel vakkennis, marktinformatie en andere soorten human capital op één centrale plek. Met de speciale tag-cloud-configurator deel je je knowhow met jouw partners in de bouw.

Zelf beheren

Utopis Kennisbank is een ideale aanvulling op andere Utopis modules. Zelf te beheren, meertalig te maken en maximaal verspreiden. Of juist alleen voor intern gebruik? Je collega’s zullen je dankbaar zijn.

Vakkennis gaat niet verloren

Het behoud van kennis of human capital is een hot item. De bouw heeft net als veel andere organisaties te maken met vergrijzing. De kennis van een medewerker die met pensioen gaat wil je graag behouden binnen je bedrijf. Daar is onze kennisbank met uitstek geschikt voor. Al deze waardevolle expertise blijft zo bewaard en makkelijk vindbaar op één centrale plek. Ook nieuwe medewerkers kunnen eindeloos informatie putten uit deze tool.

Slimme add-ons.

Met de slimme tools van Utopis bespaar je tijd, maak je minder fouten en informeer je jouw klant optimaal.

Inspelen op digitale bouwstandaarden.

Portfolio.

Wil jij ook vaker in bestek staan? Of minder fouten in je productdata? We laten je zien wat Utopis voor jou doet.