Als bouwfabrikant heb je veel kennis over jouw vakgebied. Utopis kennisbank is de plek om dit te bewaren en te delen. Door kennis te delen groeit de expertise van de gebruiker en dus jouw marktpositie.

  • Alle vakkennis verzamelen op één centrale plek.
  • Expertise van je medewerkers behouden.
  • Google zal je moeite waarderen.
  • Koppelbaar met andere Utopis modules.

Handig toch zo’n kennisbank? Graag laten we je nader kennismaken.

Hoe werkt dat dan zo’n kennisbank?

Verzamel vakkennis, marktinformatie en andere soorten human capital op één centrale plek. Met de speciale tag-cloud-configurator deel je je knowhow met jouw partners in de bouw.

Wat moet ik daar voor doen?

Utopis Kennisbank is een ideale aanvulling op andere Utopis modules. Zelf te beheren, meertalig te maken en maximaal verspreiden. Of juist alleen voor intern gebruik? Je collega’s zullen je dankbaar zijn.

Vastleggen van kennis

Het behoud van kennis of human capital is een hot item. De bouw heeft net als veel andere organisaties te maken met vergrijzing. De kennis van een medewerker die met pensioen gaat wil je graag behouden binnen je bedrijf. Daar is onze kennisbank met uitstek geschikt voor. Al deze waardevolle expertise blijft zo bewaard en makkelijk vindbaar op één centrale plek. Ook nieuwe medewerkers kunnen eindeloos informatie putten uit deze tool.

Slimme tools.

Utopis kent verschillende slimme toevoegingen.

Inspelen op digitale bouwstandaarden.

Portfolio.

Kennismaken? Maak direct een afspraak via onze online tool.