Op zoek naar software als oplossing voor artikelbeheer in de bouw? Utopis PIM is cloud software speciaal voor productinformatie in de bouwsector.

Efficiënt, minder fouten en blije afnemers

Veel fabrikanten en leveranciers richten een PIM in. Een productinformatiemanagementsysteem verspreidt marktinformatie vanuit één centrale bron. ZeeBoer zorgt er met haar Utopis PIM voor dat dit ook voor jouw organisatie tot de mogelijkheden behoort.

  • Speciaal ontwikkeld voor de bouw
  • Aansluiting bij BIM en ETIM
  • Utopis denkt in systemen
  • Stap voor stap implementatie
  • Werkt samen met ERP en andere software
  • Aantrekkelijk geprijsd

Wat is een PIM?

Met een PIM, voluit Product Informatie Managementsysteem, beheer en verspreid je alle relevante informatie over de producten die je produceert en verkoopt. Een PIM breidt de mogelijkheden van je bestaande ERP en software uit en sluit er naadloos op aan. Onze gebruikers vinden onze software heel toegankelijk. We geven je goede uitleg en zijn benaderbaar als je vragen hebt.

Alle informatie op één plek beschikbaar

Voeg teksten, foto’s en andere documenten toe aan je product. Is het leverbaar in verschillende kleuren en afmetingen? Utopis houdt het bij en zorgt dat foute combinaties niet mogelijk zijn. Met een PIM voorkom je ergernissen en bespaar je tijd en dus geld. Dankzij de Utopis WebAPI wissel je snel data uit met datapools zoals IB.nl of 2BA en sluit je je website of andere software aan op je PIM.

Aansluiten op digitale standaarden

Omdat Utopis aansluit op digitale standaarden als ETIM, DICO, STABU2, RAW en NL-SfB wissel je productdata uit met klanten en voorschrijvers. Utopis sluit naadloos aan op de werkwijze van architecten, voorschrijvers en de handel. Met een PIM speciaal voor de bouwsector benut je de vakkennis van je collega’s ten volle via een online 24/7 adviestool, systeemconfigurator, inspiratietool, kleurenmixer enzovoorts.

Meer weten? We informeren je graag

Wil je aan de slag met bestekteksten voor jouw assortiment? Eén van ons legt je graag uit hoe jouw producten vaker in bestek en BIM kunnen komen. Uiteraard kun je ook onze whitepaper aanvragen.

Slimme add-ons.

Met de slimme tools van Utopis bespaar je tijd, maak je minder fouten en informeer je jouw klant optimaal.

Inspelen op digitale bouwstandaarden.

Portfolio.

Wil jij ook vaker in bestek staan? Of minder fouten in je productdata? We laten je zien wat Utopis voor jou doet.