Met Utopis PIM heb je één plek waar je al je productinformatie beheert. Zo weet je zeker dat klanten en collega’s altijd dezelfde informatie, foto’s en bestanden gebruiken. Dat werkt efficiënt en voorkomt fouten. Utopis vormt de ideale mix van bouwkennis, productdata en marketing.

  • Breng overzicht in je productdata.
  • Al je documentatie op één plek beschikbaar.
  • Je website, productbladen, ERP en andere media vanuit één bron.
  • Altijd actueel en correct dankzij gebruiksvriendelijke software.
  • Met Utopis PIM kies je voor software speciaal voor de bouw.

Wil je weten wat Utopis aan jouw bedrijf kan bijdragen? Plan een demo in en we geven je een eerlijk advies.

Wat is een PIM?

Met een PIM, voluit Product Informatie Managementsysteem, beheer en verspreid je alle relevante informatie over de producten die je produceert en verkoopt. Een PIM breidt de mogelijkheden van je bestaande ERP en software uit en sluit er naadloos op aan. Onze gebruikers vinden onze software heel toegankelijk. We geven je goede uitleg en zijn benaderbaar als je vragen hebt.

Alle informatie op één plek beschikbaar

Voeg teksten, foto’s en andere documenten toe aan je product. Is het leverbaar in verschillende kleuren en afmetingen? Utopis houdt het bij en zorgt dat foute combinaties niet mogelijk zijn. Utopis sluit aan op datapools zoals IB.nl en 2BA. Met een PIM voorkom je ergernissen en bespaar je tijd en dus geld.

Waar kan ik Utopis PIM inzetten?

Een PIM staat 24/7 in dienst van jouw team. Voed je documentatiebladen, productflyers en website vanuit één centrale bron. Heb je een wijziging? Met een druk op de knop is het overal aangepast. Heeft een dealer productdata nodig? Utopis PIM sluit aan op standaarden zoals DICO en ETIM en wisselt digitaal uit met andere databases wanneer jij dat wilt.

Slimme add-ons.

Met de slimme tools van Utopis bespaar je tijd, maak je minder fouten en informeer je jouw klant optimaal.

Jouw productdata beter gevonden.

Portfolio.

Wil jij ook vaker in bestek staan? Of minder fouten in je productdata? We laten je zien wat Utopis voor jou doet.