Utopis PIM maakt productmanagement eenvoudig. Je beheert en verspreidt alle informatie die je klanten en collega's belangrijk vinden. De ideale mix van bouwkennis, productdata en marketing.

  • Breng overzicht in je productdata.
  • Al je documentatie op één plek beschikbaar.
  • Je website, productbladen, ERP en andere media vanuit één bron.
  • Altijd actueel en correct dankzij gebruiksvriendelijke software.
  • Met Utopis PIM kies je voor software speciaal voor de bouw.

Wil je weten wat Utopis aan jouw bedrijf kan bijdragen? Plan een demo in en we geven je een eerlijk advies.

Wat is een PIM?

Met een PIM, voluit Product Informatie Managementsysteem, beheer en verspreid je alle relevante informatie over de producten die je produceert en verkoopt. Onze software is heel toegankelijk zeggen onze gebruikers. We geven je goede uitleg en zijn benaderbaar als je vragen hebt.

Alle informatie op één plek beschikbaar

Voeg teksten, foto’s en andere documenten toe aan je product. Is het leverbaar in verschillende kleuren en afmetingen? Utopis houdt het bij en zorgt dat foute combinaties niet mogelijk zijn. Met een PIM voorkom je ergernissen en bespaar je tijd en dus geld.

Waar kan ik Utopis PIM inzetten?

Een PIM staat 24/7 in dienst van jouw team. Voed je documentatiebladen, productflyers en website vanuit één centrale bron. Heb je een wijziging? Met een druk op de knop is het overal aangepast. Heeft een dealer productdata nodig? Utopis PIM sluit aan op standaarden zoals DICO en ETIM en wisselt digitaal uit met andere databases wanneer jij dat wilt.

Slimme tools.

Utopis kent verschillende slimme toevoegingen.

Alle productinformatie beheren vanuit één platform.

Portfolio.

Kennismaken? Maak direct een afspraak via onze online tool.