Vanuit het Brabantse Goirle stuurt ColVitro vrachten met de mooiste kleuren glasgranulaat de wereld in. Doel is circulair, maar dan wel mooi.

ZeeBoer werd gevraagd een bestekservice te maken voor de vele oplossingen van het materiaal. Want het “probleem” is: je kunt het op heel veel plaatsen toepassen. Dat is misschien ook wel het belangrijkste doel van de nieuwe tool: laten zien wat er mogelijk is. Het bestek is hiervoor een mooie kapstok.

Het als het glasgranulaat zelf is ook de tool in beweging: nieuwe features worden toegevoegd zodra ze met de markt gedeeld kunnen worden. Graag laten we een voorproefje zien van wat er nu online staat.

De toepassingsgebieden zijn legio. Niet alleen fietssuggestiestroken en busbanen kunnen gekleurd worden in verschillende gradaties. Ook galerijen, balkons en trappen. Afhankelijk van de plaats waar je het materiaal nodig hebt, komt er een RAW- of een STABU2-bestektekst uit. Daarmee wordt zowel de grond-, weg- en waterbouw als de burger- en utiliteitsbouw bediend met een goede ColVitro-specificatie.

Het glasgranulaat is leverbaar in vier verschillende gradaties, waarvan er momenteel drie in de bestekservice staan. Die kunnen als instrooimateriaal toegepast worden. De vierde en fijnste fractie wordt binnenkort toegevoegd. Speciaal om te verspuiten. De mogelijkheden worden dan nog groter. Denk aan wanden, gevels, kunstwerken, enzovoorts.

ColVitro kwam ZeeBoer en Utopis tegen dankzij Henk Booij, een zakenrelatie die een tool voor RECOGA bij ZeeBoer liet maken. Henk is in 2023 overleden, maar zijn enthousiasme leeft een beetje voort in deze bestekservice.

Ben jij net zo enthousiast als ColVitro en Henk Booij? Maak een (online) afspraak met ZeeBoer en dan kijken we samen wat je met Utopis kunt maken voor jouw opdrachtgevers.

Jouw productdata beter gevonden.

Peter Veldhuizen

Directeur
peter.veldhuizen@zeeboer.nl

Antoon Siebert

Partner / projectleider
antoon.siebert@zeeboer.nl

Maarten Hopman

Projectleider
maarten.hopman@zeeboer.nl

Jeroen Houdé

Frontend developer
jeroen.houde@zeeboer.nl

Bernd Kurtze

Backend developer
bernd.kurtze@zeeboer.nl

Zsolt Kiss

Backend developer
zsolt.kiss@zeeboer.nl

Mariska van ’t Veer

Administratie
mariska.vantveer@zeeboer.nl

Roosmarijn Ordelman

Accountmanager
roosmarijn.ordelman@zeeboer.nl

Wil jij ook vaker in bestek staan? Of minder fouten in je productdata? We laten je zien wat Utopis voor jou doet.