AGC Glass is de grootste vlakglasproducent ter wereld en produceert, verwerkt en veredelt vlakglas voor de bouw, interieurbranche, autosector en solarindustrie.

Samen met AGC Glass heeft ZeeBoer een glasconfigurator ontwikkeld waarmee de juiste productcombinatie leidt tot een goed bestek. Juist omdat glas in zoveel verschillende samenstellingen beschikbaar is bieden de 5 stappen in de bestekservice extra ondersteuning bij het kiezen van het juiste glas voor uw project.

Tijdens het ontwikkeltraject haalde AGC-adviseur Hans Willemsen het hele assortiment door een stofkam. “Door het ZeeBoer-ontwikkeltraject maakten we bijna opnieuw kennis met ons assortiment. Alle mogelijkheden kwam weer voorbij of nog belangrijker: we werden weer gewezen op combinaties die niet mogelijk waren. Dat zit nu allemaal in de tool.”

Met het opnemen van alle product- en systeem gegevens in Utopis is er voor AGC Glass een bestekservice gemaakt welke eenvoudig actueel te houden is. Door het zelf toevoegen van producten en de gegevens te beheren in de databeheer omgeving of via Excel zijn assortimentswijziging snel doorgevoerd. Met de koppeling naar de verschillende STABU sjablonen zijn bestekken dynamisch op te bouwen met de actuele gegevens uit Utopis.

Wil jij ook zo’n systeemconfigurator? Laten we afspreken en beginnen met een kop koffie.

Alle productinformatie beheren vanuit één platform.

Peter Veldhuizen

Directeur
peter.veldhuizen@zeeboer.nl

Antoon Siebert

Partner / projectleider
antoon.siebert@zeeboer.nl

Maarten Hopman

Projectleider
maarten.hopman@zeeboer.nl

Jeroen Houdé

Frontend developer
jeroen.houde@zeeboer.nl

Bernd Kurtze

Backend developer
bernd.kurtze@zeeboer.nl

Zsolt Kiss

Backend developer
zsolt.kiss@zeeboer.nl

Mariska van ’t Veer

Administratie
mariska.vantveer@zeeboer.nl

Roosmarijn Ordelman

Accountmanager
roosmarijn.ordelman@zeeboer.nl

Wil jij ook vaker in bestek staan? Of minder fouten in je productdata? We laten je zien wat Utopis voor jou doet.