De bestaande bestektool zou komen te vervallen. Met dat probleem kwam Saint-Gobain Gyproc naar ZeeBoer. Of we die dienst snel konden overnemen. Ja, dat konden we.

Onze collega Antoon Siebert interpreteerde de bestaande data en zorgde dat deze efficiënt in Utopis Bestek kwam te staan. Binnen de afgesproken tijd werd de bestaande links op de website van Gyproc omgeleid naar Utopis. Wat de eindgebruiker merkt? Niets, behalve dan dat alles meteen up-to-date gemaakt is. In de komende periode worden nog meer systemen toegevoegd.

Via de Gyproc website definieert de gebruiker zijn of haar oplossing. Het eindresultaat bestaat uit verschillende soorten informatie. Denk aan het systeemblad, technische beschrijving en downloads. Daarnaast is het mogelijk een bestektekst te downloaden. Die stap wordt nu door ZeeBoer verzorgd via een koppeling met Utopis Bestek.

Wil je ook aan de slap met bestekteksten voor jouw oplossingen? Kijk dan eens op zeeboer.nl/bestekservice-laten-maken of plan direct een demo in.

Alle informatie op één plek beschikbaar.

Peter Veldhuizen

Directeur
peter.veldhuizen@zeeboer.nl

Antoon Siebert

Partner / projectleider
antoon.siebert@zeeboer.nl

Maarten Hopman

Projectleider
maarten.hopman@zeeboer.nl

Jeroen Houdé

Frontend developer
jeroen.houde@zeeboer.nl

Bernd Kurtze

Backend developer
bernd.kurtze@zeeboer.nl

Zsolt Kiss

Backend developer
zsolt.kiss@zeeboer.nl

Mariska van ’t Veer

Administratie
mariska.vantveer@zeeboer.nl

Roosmarijn Ordelman

Accountmanager
roosmarijn.ordelman@zeeboer.nl

Wil jij ook vaker in bestek staan? Of minder fouten in je productdata? We laten je zien wat Utopis voor jou doet.