STABU-bestekservice

STABU-bestekservice

Uw producten en oplossingen in een bouwproject op laten nemen? STABU is toonaangevend in de B&U en sluit aan op BIM. Met een STABU-bestekservice ondersteunt u uw klant bij het maken van een goede keuze. Een bestekservice sluit aan bij het systeemdenken waar de bouw om vraagt. ZeeBoer ontwikkelt sinds 1984 fabrikant-productspecificaties voor STABU-bestekken.

Het bestek vormt een slim contractdocument dat via OSF of Nl/SfB ook in een BIM-proces te gebruiken is. In combinatie met de BIM-koppeling tussen Utopis® Platform en VerteX van Bimforce, wordt uw productinformatie ook aan het BIM-model gekoppeld.

Utopis® Platform is niet zomaar een “PIM”

Wilt u als fabrikant of leverancier in de bouw in bestek of BIM komen? Utopis® Platform (UP) is het productinformatiemanagementsysteem (PIM) voor de bouw. UP is multi-inzetbaar en verspreidt informatie vanuit één centrale bron. Een systeemconfigurator in UP maakt gebruik van informatie die ook voor andere doelen in te zetten is. Denk aan documentatiebladen, verwerkingsvoorschriften, een adviestool, referentiemodule of DoP-generator.

Configureer een oplossing met eenvoudige stappen en keuzeondersteuning

Configureer een oplossing met eenvoudige stappen en keuzeondersteuning

Uw oplossingen als bestektekst in STABU-formaat

Uw oplossingen als bestektekst in STABU-formaat

Geschikt voor de Business & Utility bouw

Geschikt voor de Business & Utility bouw

Onze opdrachtgevers

ACO BV Acon BV AGC Glass AGS Products BV AquaBASE BV IKO nv BASF Benefil Nederland BV Hardschuimvullingen Bergschenhoek Civiele Techniek BV B&G Hekwerk BIA Beton BV Bike-Safe BV Bleijko Betonindustrie BV Bolidt Kunststoftoepassing BV boon beton Bosch Beton Keerwanden Knauf BoWall BUVA Rationele bouwprodukten Calduran Kalkzandsteen BV Coba Afbouwproducten BV Concrelit Nijmeegse Betonindustrie De Hamer BV De Hoop DG Rubber BV Diamant Beton BV Dikkenberg Beton Du Mont Beton DYCORE BV DYKA bv