RAW-bestekservice

RAW-bestekservice

Uw producten en oplossingen voor de wegenbouw in een RAW-bestek? RAW-bestekken vormen de basis voor aanbestedingen in de Grond-, Weg- en Waterbouw. Door uw toepassingen in een RAW-bestekservice te zetten, helpt u voorschrijvers bij het vinden van een oplossing. Het bestek is een slim contractdocument dat ook in een BIM-proces te gebruiken is. Wilt u teksten laten maken voor in een RAW-bestek? ZeeBoer ontwikkelt sinds 1984 fabrikant-productspecificaties.

Een bestekservice sluit aan bij het systeemdenken waar de bouw om vraagt. Met een RAW-bestekservice ondersteunt u uw klant bij het maken van een goede keuze. Desgewenst kan een RAW-bestekservice worden uitgebreid of omgevormd tot een specificatietool voor prestatiegerichte aanbestedingen. Denk bijvoorbeeld aan Economisch Meest Voordelige Inschrijving (EMVI).

Utopis® Platform is niet zomaar een “PIM”

Wilt u als fabrikant of leverancier in de bouw in bestek of BIM komen? Utopis® Platform (UP) is het productinformatiemanagementsysteem (PIM) voor de bouw. UP is multi-inzetbaar en verspreidt informatie vanuit één centrale bron. Een systeemconfigurator in UP maakt gebruik van informatie die ook voor andere doelen in te zetten is. Denk aan documentatiebladen, verwerkingsvoorschriften, een adviestool, referentiemodule of DoP-generator.

Configureer een oplossing met eenvoudige stappen en keuzeondersteuning

Configureer een oplossing met eenvoudige stappen en keuzeondersteuning

RAW-bestekteksten met uw productinformatie

RAW-bestekteksten met uw productinformatie

Bijzonder geschikt voor de Grond-, Weg- en Waterbouw

Bijzonder geschikt voor de Grond-, Weg- en Waterbouw

Onze opdrachtgevers

ACO BV Acon BV AGC Glass AGS Products BV AquaBASE BV IKO nv BASF Benefil Nederland BV Hardschuimvullingen Bergschenhoek Civiele Techniek BV B&G Hekwerk BIA Beton BV Bike-Safe BV Bleijko Betonindustrie BV Bolidt Kunststoftoepassing BV boon beton Bosch Beton Keerwanden Knauf BoWall BUVA Rationele bouwprodukten Calduran Kalkzandsteen BV Coba Afbouwproducten BV Concrelit Nijmeegse Betonindustrie De Hamer BV De Hoop DG Rubber BV Diamant Beton BV Dikkenberg Beton Du Mont Beton DYCORE BV DYKA bv