Inrichten van een PIM voor de bouw

Als leverancier of fabrikant van bouwproducten een PIM inrichten? Utopis® Platform is cloud software speciaal voor productinformatie in de bouwsector.

Veel fabrikanten en leveranciers richten een PIM in. Een productinformatiemanagementsysteem verspreidt marktinformatie vanuit één centrale bron. Vaak stranden goede plannen echter op budget en de haalbaarheid van wensen. Dat klinkt vreemd, maar is het niet.

Het maken van een productkeuze in de bouw vraagt om goede hulpmiddelen. Verkeerde combinaties van producten zijn namelijk onwenselijk. Het samenstellen van de juiste oplossing valt zonder vakkennis nog niet mee in de praktijk. Met een PIM speciaal voor de bouwsector benut u de vakkennis van uw medewerkers ten volle via een online 24/7 adviestool, systeemconfigurator, inspiratietool, kleurenmixer enzovoorts.

Een ideaal PIM nodig voor de bouw?

Met Utopis® Platform, kortweg UP, beschikt u over een management tool voor productinformatie. Hierbij vormt uw eigen assortiment de basis, bijvoorbeeld gevoed vanuit uw eigen ERP. Productinformatie on the fly, PDF-productbladen, website (WordPress), systeemconfigurator, mobiele app of calculator: uw assortiment verdient maximale verspreiden.

Waarom kiezen voor Utopis® Platform?

 

 

ZeeBoer is de PIM-specialist voor meer dan 120 A-merkleveranciers in de bouw. Graag laten wij u zien wat uw organisatie op gebied van marketing automation kan doen.


Maak direct een afspraak

Onze opdrachtgevers