Als leverancier of fabrikant van bouwproducten een PIM inrichten? Utopis is cloud software speciaal voor productinformatie in de bouwsector.

Veel fabrikanten en leveranciers richten een PIM in. Een productinformatiemanagementsysteem verspreidt marktinformatie vanuit één centrale bron. Vaak stranden goede plannen echter op budget en de haalbaarheid van wensen. Dat klinkt vreemd, maar is het niet.

  • Speciaal ontwikkeld voor de bouw
  • Aansluiting bij BIM en ETIM
  • Utopis denkt in systemen
  • Stap voor stap implementatie
  • Naadloos aansluiten op andere databases
  • Aantrekkelijk geprijsd

Met Utopis PIM beschik je over een management tool voor productinformatie. Hierbij vormt je eigen assortiment de basis, bijvoorbeeld gevoed vanuit het bestaande ERP. ZeeBoer is de PIM-specialist voor meer dan 135 A-merken in de bouw. Graag laten wij zien wat jouw organisatie op gebied van marketing automation kan doen.

Het maken van een productkeuze in de bouw vraagt om goede hulpmiddelen. Verkeerde combinaties van producten zijn namelijk onwenselijk. Het samenstellen van de juiste oplossing valt zonder vakkennis nog niet mee in de praktijk. Met een PIM speciaal voor de bouwsector benut je de vakkennis van je collega’s ten volle via een online 24/7 adviestool, systeemconfigurator, inspiratietool, kleurenmixer enzovoorts.

Kennismaken? Maak direct een afspraak via onze online tool.

Slimme tools.

Utopis kent verschillende slimme toevoegingen.

“Ik ben nu ETIM proof voor de handel”.

Ons team

Ons team bestaat uit enthousiaste specialisten. De combinatie van bouwkennis, betrokkenheid, marketing en ICT maakt ons doelgericht, flexibel en slagvaardig.

Meer over ons team