Het formulier is verzonden. We sturen je de whitepaper zo snel mogelijk toe.

Mocht je niet kunnen wachten, bel ons dan op (085) 74 33 333 of maak een (online) afspraak via afspraak.zeeboer.nl.

Schrijf je in voor één van onze kennissessies.

Peter Veldhuizen

Directeur
peter.veldhuizen@zeeboer.nl

Antoon Siebert

Partner / projectleider
antoon.siebert@zeeboer.nl

Maarten Hopman

Projectleider
maarten.hopman@zeeboer.nl

Marloes Timmer

Accountmanager
marloes.timmer@zeeboer.nl

Jeroen Houdé

Frontend developer
jeroen.houde@zeeboer.nl

Bernd Kurtze

Backend developer
bernd.kurtze@zeeboer.nl

Zsolt Kiss

Backend developer
zsolt.kiss@zeeboer.nl

Mariska van ’t Veer

Administratie
mariska.vantveer@zeeboer.nl

Is ZeeBoer jouw volgende carrièrestap? Plan een afspraak om een (digitale) kop koffie te drinken.

Ik ben altijd vastbesloten om een oplossing te vinden. Door samen te sparren lukt dat.

Zsolt Kiss

Zsolt komt uit Hongarije en woont sinds 2016 in Nederland en werkt sinds begin 2023 bij ZeeBoer. Hoe dat bevalt lees je hieronder.

Net voor de pandemie is Zsolt Computer Sience gaan studeren aan de Universiteit van Debrecen. Een brede opleiding waarbij hij zowel frontend als backend heeft geleerd. Uiteindelijk specialiseerde hij zich als backend developer. En ging op zoek naar een werkgever in het gebied tussen Apeldoorn en Zwolle. Via LinkedIn vond hij de vacature bij ZeeBoer. “Bij het zoeken naar een nieuwe baan ging mijn voorkeur uit naar een kleine organisatie, omdat ik een functie zocht waar ik veel verschillende technologieën kon leren. Waarbij ik niet de hele dagen hetzelfde aan het doen ben, maar veel afwisseling heb.”

Na een eerste gesprek met Peter en Antoon, kreeg hij nog een technisch gesprek met Bernd. Hij kon daarna gelijk aan de slag. De eerste maand was gelijk uitdagend. Zsolt kreeg van Bernd een vraagstuk om mee aan de slag te gaan. “Ik ben altijd vastbesloten om een oplossing te vinden. Door samen te sparren lukt dat. Ik heb er gelijk veel van geleerd”.

Uiteindelijk is Zsolt blij met de keuze om bij ZeeBoer te gaan werken. “Het is precies zoals ik het van tevoren had verwacht. De taken variëren. Waardoor ik kennis op kan doen over verschillende technologieën. Zoals JavaScript, C# en SQL. Ook het werken in het team bevalt goed. Ze zijn vriendelijk, en ik voel me geaccepteerd en welkom.”