Word jij enthousiast als je bouwleveranciers zou helpen met het beheersbaar maken en houden van hun assortiment? Heb je interesse in een combinatie van dataverwerking en bouwkennis?

De functie

Je werkt samen met de productmanager of technical marketeer van onze opdrachtgever een plan uit. Doelstelling: productinformatie op één centrale plek beheren en verspreiden via website, bestekservice, documentatiemap of via één van de bouwstandaarden richting de handel en eindgebruiker. Hierbij werk je samen met Roosmarijn. Zij plant een kick-off sessie in met de klant en samen leggen jullie uit hoe ze hun werk makkelijker kunnen maken met Utopis.

Over ZeeBoer

Wij werken voor fabrikanten en toeleveranciers in de bouw. Met behulp van ons PIM systeem Utopis beheren onze klanten al hun data op één centrale plek. Zo creëren we overzicht, zijn we actueel en accuraat, voorkomen we fouten en we besparen geld.

Dit doen we met een gezellige club van twee dames en zes heren. Je loopt hier makkelijk bij iedereen binnen, en hebt de vrijheid om zelf je werkdag in te delen. Jouw mening en ideeën worden gewaardeerd en gestimuleerd. Bij ZeeBoer bouwen we samen.

Wat breng je mee

 • Enthousiasme richting de opdrachtgever;
 • Uitleg geven over onze diensten lijkt je leuk;
 • Je hebt feeling met de bouwproducten of andere seriematige producten;
 • Je schrikt niet als de klant met de nodige versies van Excel aankomt;
 • Weet uit een chaos tot één centraal artikelbestand te komen.

Wat bieden we jou

 • Een baan voor 20-40 uur;
 • Makkelijk te bereiken werklocatie met voldoende parkeergelegenheid en lekkere koffie;
 • Een goed verzorgde lunch op ons kantoor in Vaassen;
 • De mogelijkheid om hybride te werken;
 • Een goede pensioenregeling voor later;
 • Gelegenheid tot leren, verdieping en ontspanning;
 • Dat je prettig kan werken vinden we belangrijk, hier faciliteren we in, ook als je thuiswerkt.

Kennismaken?

Word je onze nieuwe collega? We maken graag kennis met jou. Via onze afsprakenmodule plan je eenvoudige een (digitale) koffieafspraak in met Peter Veldhuizen en mail je CV naar info@zeeboer.nl of bel ons op (085) 74 33 333.

Je krijgt hier veel vrijheid, mijn eigen ideeën en input kan ik hier kwijt.

Jeroen Houdé

Jeroen werkt bij ZeeBoer als frontend developer. Je leest zijn verhaal hieronder.

Jeroen was in 2005 werkzaam als magazijnmedewerker toen hem werd gevraagd of hij nog iemand kende die als frontend developer wilde werken bij ZeeBoer. Met een achtergrond in mbo automatisering leek hem dat zelf interessant, dus hij solliciteerde en werd ook aangenomen. Dit was best een grote stap. In het begin moest hij veel leren en bij ZeeBoer kreeg hij hier dan ook alle ruimte voor.

De manier van werken bij ZeeBoer spreekt Jeroen enorm aan: “Je krijgt hier veel vrijheid. Samen met de projectleiders bespreken we elke twee weken wat er moet gebeuren en wat het resultaat moet zijn. Dan kan ik aan de slag. Daarbij krijg ik veel vrijheid, mijn ideeën en eigen input kan ik daarin kwijt. Tussendoor zoeken we elkaar regelmatig op om de voortgang te bespreken en aanpassingen te maken”

Van de 120 klanten heeft hij voor zeker 90% de uitstraling gemaakt. Naast vormgeving pakt hij ook andere dingen op. “Als je zelf ideeën hebt over je loopbaan wordt dit open besproken. Zo kunnen er bijvoorbeeld opleidingen en cursussen gevolgd worden als dit nodig is.”

Jeroen vindt de sfeer bij ZeeBoer erg goed, hij gaat altijd met plezier naar zijn werk. “Er is onderling veel interesse voor elkaar. We informeren bijvoorbeeld altijd naar elkaars weekend. Zelf maak ik graag met de racefiets een tocht over de Veluwe. Tussen de middag lunchen we samen en vrijdag is bij ons patatdag.”

FAQ's.

Wat voor opdrachten doen jullie?

Onze klanten maken gebruik van standaard functionaliteit, zoals de JSON WebAPI, PDF-generator en UP-wizard. Daarnaast bouwen we adviestools die wat meer maatwerk zijn. Op dit moment zijn we druk om Utopis® om te vormen naar .NETcore.

Met welke technieken werken jullie?

Het PIM dat we ontwikkelden, Utopis®, is gebaseerd op .NET en .NETcore. Hier kom je Entity Framework, Blazor Server/WASM, CSS en HTML5 tegen.

Wat maakt werken bij ZeeBoer leuk?

We hebben vele verschillende klanten, de bouw is een dynamische branche die volop aan het digitaliseren is en de sfeer binnen ons team is uitstekend vinden we zelf.

Moet ik mijn eigen boterham meenemen?

We dekken ’s middags de tafel voor een uitgebreide gezamenlijke lunch. Brood meenemen hoeft dus niet, mag uiteraard wel.

Kan ik ook hybride werken?

Ja, dat is mogelijk. Ook thuis zorgen we voor goede apparatuur.

Hebben jullie ook uitjes?

Zeker. We gaan met enige regelmaat samen iets doen, uit eten of barbecueën. Ook leuk: in 2021 bezochten we samen Girona en Barcelona en een soortgelijke trip hadden we in 2018 naar Texel.

Hoe groot is jullie team?

Momenteel zijn we met twee dames en zes heren.

Moet ik tests doen?

Nee, we nemen je geen assessment test of ander examen af. Laten we gewoon een goed gesprek hebben met elkaar. 🙂

Hoe gaat de sollicitatieprocedure?

Kom eerst gewoon een kop koffie drinken met Peter Veldhuizen of spreek online met hem af. Wanneer het klikt, dan verkennen we samen of ZeeBoer en jij bij elkaar passen. De sfeer en onze koffie zijn goed, dus die moet je gewoon komen proeven.

Hoe zijn jullie bereikbaar?

Je rijdt zo naar ons toe. We zitten in Vaassen, net boven Apeldoorn, ideaal bereikbaar vanaf de A50, A1 en A28. Voor een kennismaking kun je een appje sturen, een (digitale) koffieafspraak maken, mailen naar info@zeeboer.nl of bellen naar (085) 74 33 333.

Wil jij ook vaker in bestek staan? Of minder fouten in je productdata? We laten je zien wat Utopis voor jou doet.