Word jij enthousiast als je bouwleveranciers zou helpen met het beheersbaar maken en houden van hun assortiment? Heb je interesse in een combinatie van dataverwerking en bouwkennis?

De functie

Je werkt samen met de productmanager of technical marketeer van onze opdrachtgever een plan uit. Doelstelling: productinformatie op één centrale plek beheren en verspreiden via website, bestekservice, documentatiemap of via één van de bouwstandaarden richting de handel en eindgebruiker. Hierbij werk je samen met Marloes. Zij plant een kick-off sessie in met de klant en samen leggen jullie uit hoe ze hun werk makkelijker kunnen maken met Utopis.

Over ZeeBoer

Wij werken voor fabrikanten en toeleveranciers in de bouw. Met behulp van ons PIM systeem Utopis beheren onze klanten al hun data op één centrale plek. Zo creëren we overzicht, zijn we actueel en accuraat, voorkomen we fouten en we besparen geld.

Dit doen we met een gezellige club van twee dames en zes heren. Je loopt hier makkelijk bij iedereen binnen, en hebt de vrijheid om zelf je werkdag in te delen. Jouw mening en ideeën worden gewaardeerd en gestimuleerd. Bij ZeeBoer bouwen we samen.

Wat breng je mee

 • Enthousiasme richting de opdrachtgever;
 • Uitleg geven over onze diensten lijkt je leuk;
 • Je hebt feeling met de bouwproducten of andere seriematige producten;
 • Je schrikt niet als de klant met de nodige versies van Excel aankomt;
 • Weet uit een chaos tot één centraal artikelbestand te komen.

Wat bieden we jou

 • Een baan voor 20-40 uur;
 • Makkelijk te bereiken werklocatie met voldoende parkeergelegenheid en lekkere koffie;
 • Een goed verzorgde lunch op ons kantoor in Vaassen;
 • De mogelijkheid om hybride te werken;
 • Een goede pensioenregeling voor later;
 • Gelegenheid tot leren, verdieping en ontspanning;
 • Dat je prettig kan werken vinden we belangrijk, hier faciliteren we in, ook als je thuiswerkt.

Kennismaken?

Word je onze nieuwe collega? We maken graag kennis met jou. Via onze afsprakenmodule plan je eenvoudige een (digitale) koffieafspraak in met Peter Veldhuizen. Uiteraard kun je ook mailen naar info@zeeboer.nl of bellen naar (085) 74 33 333.

Ik krijg als specialist veel vertrouwen dat ik bezig ben met de juiste dingen.

Bernd Kurtze

Bernd is bij ZeeBoer werkzaam als backend developer. Benieuwd hoe hij dit ervaart? Dat lees je hieronder.

“Toen ik hier startte in 2014 had ik mijn studie in Duitsland afgerond. Op het gebied van software had ik nog aardig wat te leren. Het eerste half jaar heb ik hier dan ook flink in geïnvesteerd en heb ik het werk mijzelf eigen gemaakt en mij in C# gespecialiseerd. De uitdaging in het werk is om ervoor te zorgen dat de systemen werken, zodat mijn collega’s verder kunnen bouwen.

Het fijne aan het werken bij ZeeBoer is dat we werken in een klein team. Het is meteen zichtbaar wat je doet en bijdraagt en krijgt daar ook waardering voor. Ik krijg als specialist veel vertrouwen dat ik bezig ben met de juiste dingen, dit vind ik erg prettig. De werkzaamheden zijn heel afwisselend. De ene keer maak ik een kleine aanpassing van het systeem op basis van de wens van een klant. Maar ik denk ook na over welke oplossingen we het beste kunnen toepassen. De beslissingen die ik maak moeten ook de lange termijn goed werken. Door toenemende automatisering moeten de bedrijfsprocessen permanent ondersteunt worden en waar mogelijk geoptimaliseerd. Om ZeeBoer in zijn geheel nog efficiënter te maken. Om zo nu, maar ook in de toekomst onze klanten optimaal te kunnen helpen.

Ik werk veel samen met de twee projectleiders. Zo kijken we bijvoorbeeld samen naar wat een realistische inschatting is voor een opdracht van een klant. Waar ik tegen aanloop bespreek ik met mijn collega’s, maar schakel ook mijn netwerk in. Door knelpunten met elkaar te delen en te zoeken naar verschillende oplossingen bouwen we samen aan de toekomst van ZeeBoer.
Soms vind ik het lastig dat er weinig collega’s zijn om vakinhoudelijk mee te sparren. Daarom vind ik het prettig dat we gaan uitbreiden. Ik deel graag mijn kennis en zeg altijd: twee weten meer dan één.
Het meest trots ben ik erop dat ik ons productinformatiemanagementsysteem (PIM) Utopis® tot een bruikbaar systeem heb kunnen maken. Utopis® Platform is tegenwoordig ontzettend veel sneller en stabieler geworden. Ook zijn de functionaliteiten enorm uitgebreid.”

FAQ's.

Wat voor opdrachten doen jullie?

Onze klanten maken gebruik van standaard functionaliteit, zoals de JSON WebAPI, PDF-generator en UP-wizard. Daarnaast bouwen we adviestools die wat meer maatwerk zijn. Op dit moment zijn we druk om Utopis® om te vormen naar .NETcore.

Met welke technieken werken jullie?

Het PIM dat we ontwikkelden, Utopis®, is gebaseerd op .NET en .NETcore. Hier kom je Entity Framework, Blazor Server/WASM, CSS en HTML5 tegen.

Wat maakt werken bij ZeeBoer leuk?

We hebben vele verschillende klanten, de bouw is een dynamische branche die volop aan het digitaliseren is en de sfeer binnen ons team is uitstekend vinden we zelf.

Moet ik mijn eigen boterham meenemen?

We dekken ’s middags de tafel voor een uitgebreide gezamenlijke lunch. Brood meenemen hoeft dus niet, mag uiteraard wel.

Kan ik ook hybride werken?

Ja, dat is mogelijk. Ook thuis zorgen we voor goede apparatuur.

Hebben jullie ook uitjes?

Zeker. We gaan met enige regelmaat samen iets doen, uit eten of barbecueën. Ook leuk: in 2021 bezochten we samen Girona en Barcelona en een soortgelijke trip hadden we in 2018 naar Texel.

Hoe groot is jullie team?

Momenteel zijn we met twee dames en zes heren.

Moet ik tests doen?

Nee, we nemen je geen assessment test of ander examen af. Laten we gewoon een goed gesprek hebben met elkaar. 🙂

Hoe gaat de sollicitatieprocedure?

Kom eerst gewoon een kop koffie drinken met Peter Veldhuizen of spreek online met hem af. Wanneer het klikt, dan verkennen we samen of ZeeBoer en jij bij elkaar passen. De sfeer en onze koffie zijn goed, dus die moet je gewoon komen proeven.

Hoe zijn jullie bereikbaar?

Je rijdt zo naar ons toe. We zitten in Vaassen, net boven Apeldoorn, ideaal bereikbaar vanaf de A50, A1 en A28. Voor een kennismaking kun je een appje sturen, een (digitale) koffieafspraak maken, mailen naar info@zeeboer.nl of bellen naar (085) 74 33 333.

Schrijf je in voor één van onze kennissessies.