Softwarehuizen

ZeeBoer werkt samen met Kubus, CAD & Company, Ibis, Bimforce en andere softwarehuizen. Dat doen we omdat we de eindgebruikers van onze producten optimaal willen voorzien van informatie die onze klanten verspreiden met onze tools.

Er zijn veel softwarehuizen die zich richten op de bouw. ZeeBoer onderhoudt goede contacten met enkele systeemhuizen die zich in de loop der jaren hebben bewezen als A-leveranciers van de aannemer, architect en bestekschrijver.

Kubus architectural solutions

Kubus architectural solutions is al jaren marktleider op het gebied van bestekschrijfsoftware waar ZeeBoer ook gebruik van maakt. Het pakket KUBUS Spexx is het meest gebruikt onder voorschrijvers. Kubus loopt voorop bij verdere ontwikkeling van geautomatiseerd samenstellen van bouwbestekken. ZeeBoer en Kubus hebben een vergelijkbare visie op het bouwproces en de mogelijkheden van optimalisatie van processen door het gebruik van ICT-hulpmiddelen. Al meer dan 15 jaar is er een intensief strategische contact gericht op een verdere integratie van de wederzijdse softwarepakketten.

CAD & Company

S-Bestek is het eerste en enige web-based bestekprogramma waarmee een koppeling is te realiseren met je 3D BIM-objecten. Met deze koppeling kun je een NL/SfB bestek maken en alle objecten voorzien van STABU2 specificatie. Door de slimme abonnementsstructuur (betalen per bestek) groeit het gebruik van S-bestek gestaag. Voor ZeeBoer is CAD & Company een interessante partner, omdat zij net als ons willen blijven ontwikkelen.

Brink / Ibis

Met Ibis brengt Brink RAW-gerelateerde software uit en is marktleider op het gebied van bestekschrijfsoftware voor de GWW. Bij de ontwikkeling van RAW-bestekservices maken wij gebruik van de bestekschrijfsoftware van IBIS. De periodieke contacten tussen ZeeBoer en IBIS hebben in de afgelopen 25 jaar geleid tot een optimale afstemming tussen bestekschrijfsoftware en de online RAW bestekservices. De open communicatie tussen de bedrijven staat voor de toekomst garant voor een verdere integratie tussen de wederzijdse softwarepakketten.

VerteX

Bimforce ontwikkelt software oplossingen die BIM processen ondersteunen en verbeteren, zoals de BIM content generator VerteX. VerteX en Utopis® Platform sluiten naadloos op elkaar aan, waardoor uw systeeminformatie niet alleen in bestek, maar ook in BIM getoond kan worden. Rechtstreeks in de software of vanaf uw website. Met VerteX en Utopis® Platform hoeft u niet zelf te modelleren. Uw productdata wordt gekoppeld aan bijvoorbeeld Revit en ArchiCAD. Dat scheelt kosten, maar belangrijker: u kunt zelfstandig zorgen dat de informatie actueel blijft.

Bakker & Spees

Bakker & Spees maakt software voor specificaties, calculaties en communicatie tijdens het bouwproces. Hoeveel de aanleg kost per kilometer, wat je nodig hebt voor de bouw: dat wil je weten. Voortgang, risico’s, veiligheid en milieu-eisen, alles moet tijdig in beeld zijn. Zelfs als je bouwwerk 50 kilometer lang is.

De Twee Snoeken

Net als ZeeBoer ondersteunt De Twee Snoeken het Open Specificatie Formaat (OSF) in haar bestekschrijfpakket Woordpoort. ZeeBoer en De Twee Snoeken hebben contact met elkaar en andere softwarehuizen over de ontwikkeling en verdere uitbreiding van OSF.

Team ZeeBoer

Ons team bestaat uit enthousiaste specialisten. De combinatie van bouwkennis, betrokkenheid, marketing en ICT maakt ons doelgericht, flexibel en slagvaardig.

Onze opdrachtgevers