07-03-24

Roosmarijn Ordelman begon afgelopen maandag als accountmanager bij ZeeBoer. De wereld van de PIM en bestek vraagt de nodige uitleg.

BIM, PIM, ETIM, RAW, STABU2… onze branche laat je in een eerste week bijna duizelen. Benieuwd hoe Roosmarijn hiermee om ging? Lees dan verder.

Roosmarijn vertelt: “Ik was in december al eens bij ZeeBoer geweest voor een kennismaking, maar twijfelde. Past de bouw bij me? Een maandje later liep ik Peter tegen het lijf. Dit bracht ons opnieuw in gesprek en ik voelde me heel welkom bij ZeeBoer. Het resultaat is dat ik afgelopen maandag ben begonnen en een enerverende eerste week heb gehad!”

Peter vervolgt: “De wereld van ZeeBoer gaat over standaarden, digitale uitwisseling, bestek en PIM. Dat kan overrompelend zijn voor iemand die haar advies-skills in een andere sector heeft mogen toepassen. We proberen Roosmarijn met het hele team stap voor stap mee te nemen in die wereld”.

Roosmarijn: “De bouw is echt een dynamische branche. ZeeBoer heeft heel veel merken die al jaren klant zijn en die ik zelf ook al jaren ken. Voor mij is het fantastisch om te zien hoe al die fabrikanten hun productdata en kennis delen met de markt. Ik heb er heel veel zin in om met bouwleveranciers kennis te maken. En nieuwe opdrachtgevers blij te maken”.

Maak een afspraak

Wil je kennismaken met Roosmarijn? Binnenkort weet ze alles over PIM en bestek. En deelt ze met je wat Utopis voor jou kan betekenen.

Jouw productdata beter gevonden.

Peter Veldhuizen

Directeur
peter.veldhuizen@zeeboer.nl

Antoon Siebert

Partner / projectleider
antoon.siebert@zeeboer.nl

Maarten Hopman

Projectleider
maarten.hopman@zeeboer.nl

Jeroen Houdé

Frontend developer
jeroen.houde@zeeboer.nl

Bernd Kurtze

Backend developer
bernd.kurtze@zeeboer.nl

Zsolt Kiss

Backend developer
zsolt.kiss@zeeboer.nl

Mariska van ’t Veer

Administratie
mariska.vantveer@zeeboer.nl

Roosmarijn Ordelman

Accountmanager
roosmarijn.ordelman@zeeboer.nl

Wil jij ook vaker in bestek staan? Of minder fouten in je productdata? We laten je zien wat Utopis voor jou doet.