Vernieuwde bestekservice BIA
01
mrt
2021
Vernieuwde bestekservice BIA

Vernieuwde bestekservice BIA

Het vinden van de juiste oplossing in een divers en uitgebreid assortiment kan een hele uitdaging zijn, ZeeBoer biedt verschillende oplossingen aan om de klanten makkelijker door het assortiment heen te dirigeren en zo tot de juiste oplossing te komen. Via de systeemconfigurator kunnen de klanten eenvoudig door middel van vragen en duidelijke afbeeldingen tot een oplossing komen die specifiek voor hun probleem geldt.

Door middel van onze productselector kun je overzichtelijk, helder presenteren en filteren op uw assortiment met hieraan verschillende soorten informatie o.a. productbladen, DOP’s of referenties. Beide oplossingen worden vanuit ons Product Informatie Management Systeem (PIM) Utopis® Platform gevoed met informatie, daarnaast is het tevens mogelijk om vanuit PIM dit door u zelf te beheren.

Voor onze klant Beton Industrie Arts (BIA) heeft ZeeBoer de bestekservice met het uitgebreide assortiment en de diverse oplossingen vernieuwd. De vernieuwde bestekservice en stenen configurator zijn inmiddels weer bereikbaar.

Voor meer informatie kunt u terecht op onze website of neem contact met ons op.

 

Opdrachtgevers

8606Vernieuwde bestekservice BIA

Diensten

STABU-bestekservice

Onze opdrachtgevers