SIMbeton en Pulastic op sportvakbeurs SIMbeton en Pulastic op sportvakbeurs
05
mrt
2020
SIMbeton en Pulastic op sportvakbeurs SIMbeton en Pulastic op sportvakbeurs

SIMbeton en Pulastic op sportvakbeurs

Enkele klanten van ZeeBoer waren vandaag aanwezig op de speciale Vakbeurs Sportaccommodaties. De beurs duurde maar één dag, maar alle partijen die er toe doen in deze sector waren aanwezig.

SIMbeton bijvoorbeeld. ZeeBoer adviseert SIM bij het specificeren van haar oplossingen. Het bedrijf levert verhardingsoplossingen voor sportvelden, waarbij aan alle details wordt gedacht. In de bestekservice van SIMbeton kan een foutloze combinatie worden gemaakt.

Ook Pulastic Sportvloeren is aanwezig. Pulastic is al jaren een begrip in de sportwereld en ook al jaren klant bij ZeeBoer. Ooit werd de Pulastic-sportvloer bedacht door oud-medewerkers van Sikkens. Inderdaad, ook klant bij ZeeBoer.

Naast SIMbeton en Pulastic stonden ook ACO, Mapei en Struyk Verwo Infra op de beurs. Meer informatie, mocht u de beurs volgend jaar niet willen missen, is te vinden op www.vakbeurssportaccommodaties.nl.

Opdrachtgevers

8558SIMbeton en Pulastic op sportvakbeurs 22897SIMbeton en Pulastic op sportvakbeurs 8864SIMbeton en Pulastic op sportvakbeurs 8939SIMbeton en Pulastic op sportvakbeurs 8957SIMbeton en Pulastic op sportvakbeurs

Diensten

Start met besteklinks

Onze opdrachtgevers