22-01-24

Sinds begin 2023 werkt hij bij ons, dus tijd om Zsolt nader aan je voor te stellen.

Zsolt komt uit Hongarije en woont sinds 2016 in Nederland. Hoe het werken bij ZeeBoer bevalt lees je hieronder.

Net voor de pandemie is Zsolt Computer Sience gaan studeren aan de Universiteit van Debrecen. Een brede opleiding waarbij hij zowel frontend als backend heeft geleerd. Uiteindelijk specialiseerde hij zich als backend developer. En ging op zoek naar een werkgever in het gebied tussen Apeldoorn en Zwolle. Via LinkedIn vond hij de vacature bij ZeeBoer. “Bij het zoeken naar een nieuwe baan ging mijn voorkeur uit naar een kleine organisatie, omdat ik een functie zocht waar ik veel verschillende technologieën kon leren. Waarbij ik niet de hele dagen hetzelfde aan het doen ben, maar veel afwisseling heb.”

Na een eerste gesprek met Peter en Antoon, kreeg hij nog een technisch gesprek met Bernd. Hij kon daarna gelijk aan de slag. De eerste maand was gelijk uitdagend. Zsolt kreeg van Bernd een vraagstuk om mee aan de slag te gaan. “Ik ben altijd vastbesloten om een oplossing te vinden. Door samen te sparren lukt dat. Ik heb er gelijk veel van geleerd”.

Uiteindelijk is Zsolt blij met de keuze om bij ZeeBoer te gaan werken. “Het is precies zoals ik het van tevoren had verwacht. De taken variëren. Waardoor ik kennis op kan doen over verschillende technologieën. Zoals JavaScript, C# en SQL. Ook het werken in het team bevalt goed. Ze zijn vriendelijk, en ik voel me geaccepteerd en welkom.”

Ook werken bij ZeeBoer? Wie weet pas jij in ons team als accountmanager. Bezoek de pagina werken bij ZeeBoer en kom kennismaken.

Jouw productdata beter gevonden.

Peter Veldhuizen

Directeur
peter.veldhuizen@zeeboer.nl

Antoon Siebert

Partner / projectleider
antoon.siebert@zeeboer.nl

Maarten Hopman

Projectleider
maarten.hopman@zeeboer.nl

Jeroen Houdé

Frontend developer
jeroen.houde@zeeboer.nl

Bernd Kurtze

Backend developer
bernd.kurtze@zeeboer.nl

Zsolt Kiss

Backend developer
zsolt.kiss@zeeboer.nl

Mariska van ’t Veer

Administratie
mariska.vantveer@zeeboer.nl

Roosmarijn Ordelman

Accountmanager
roosmarijn.ordelman@zeeboer.nl

Wil jij ook vaker in bestek staan? Of minder fouten in je productdata? We laten je zien wat Utopis voor jou doet.