29-09-22

Afgelopen dinsdag was onze RAW-specialist Maarten Hopman bij CROW te gast om zijn kennis te delen over straatmeubilair. Bestekken voor de grond-, weg- en waterbouw worden meestal gemaakt met RAW. Daarom is het voor CROW, de hoeder van deze systematiek, belangrijk dat RAW blijft aansluiten bij de marktkennis en techniek van vandaag.

Samen met specialisten van CROW, voorschrijvers, aannemers en producenten werd dinsdag specifiek naar buiteninrichting gekeken. Omdat onze straatmeubilairklanten en ZeeBoer veel kennis toevoegen aan het bestek, werd onze inbreng gewaardeerd. Doel is het samenstellen van een deskundigengroep op dit vakgebied. Helaas heet CROW hier fabrikanten niet in welkom en daarom is het des te leuker dat we dinsdag konden meepraten.

RAW is springlevend. Inmiddels is ZeeBoer druk met het updaten van alle bestekservices naar “RAW 2020 versie 9-2022”. Hiermee zijn onze infraklanten dus allemaal weer helemaal bij. Mocht u ook actuele bestekteksten willen aanbieden aan de markt: laat het ons weten.

Alle informatie op één plek beschikbaar.

Peter Veldhuizen

Directeur
peter.veldhuizen@zeeboer.nl

Antoon Siebert

Partner / projectleider
antoon.siebert@zeeboer.nl

Maarten Hopman

Projectleider
maarten.hopman@zeeboer.nl

Jeroen Houdé

Frontend developer
jeroen.houde@zeeboer.nl

Bernd Kurtze

Backend developer
bernd.kurtze@zeeboer.nl

Zsolt Kiss

Backend developer
zsolt.kiss@zeeboer.nl

Mariska van ’t Veer

Administratie
mariska.vantveer@zeeboer.nl

Roosmarijn Ordelman

Accountmanager
roosmarijn.ordelman@zeeboer.nl

Wil jij ook vaker in bestek staan? Of minder fouten in je productdata? We laten je zien wat Utopis voor jou doet.