Wil je dat jouw klanten en handelspartners snel begrijp wat jouw oplossing of product kan? Richt dan een PIM in dat met de belangrijkste bouwstandaarden overweg kan. Utopis combineert als enige PIM zowel ETIM, STABU, NL/SfB als RAW. Dat komt omdat onze software speciaal voor de bouw gemaakt is.

Met PIM-software beheer je productinformatie efficiënt. Een productinformatiemanagementsysteem vervangt Excel-sheets en andere databases. Dat bespaart tijd en voorkomt fouten.

  • Utopis denkt in systemen: het is ontwikkeld voor de bouw
  • Unieke online bouwtools voor advies, bestek en BIM
  • Productclassificaties volgens ETIM
  • Stap voor stap implementatie
  • Naadloos aansluiten op andere databases
  • Aantrekkelijk geprijsd

Met Utopis PIM beschik je over een management tool voor productinformatie. Hierbij vormt je eigen assortiment de basis, bijvoorbeeld gevoed vanuit het bestaande ERP. Dankzij de naadloze aansluiting op gangbare standaarden, bied je informatie aan zoals jouw klant of opdrachtgever graag wil.

ZeeBoer is de PIM-specialist voor liefst 140 A-merken in de bouw. Graag laten wij zien wat jouw organisatie op gebied van marketing automation kan doen.

De bouwfabrikant van nu is meer en meer leverancier van informatie. Iedere deelnemer aan het bouwproces heeft zijn eigen informatiebehoefte. Architecten, aannemers, projectontwikkelaars en eindgebruikers willen actuele en correcte data van je. Door deze informatie vanuit één centrale bron te verspreiden, bespaar je kosten en voorkomt u fouten.

Wil jij ook vaker in bestek staan? Of minder fouten in je productdata? We laten je zien wat Utopis voor jou doet.

Slimme add-ons.

Met de slimme tools van Utopis bespaar je tijd, maak je minder fouten en informeer je jouw klant optimaal.

“Ik ben nu ETIM proof voor de handel”.

Ons team

Ons team bestaat uit enthousiaste specialisten. De combinatie van bouwkennis, betrokkenheid, marketing en ICT maakt ons doelgericht, flexibel en slagvaardig.

Meer over ons team