Op zoek naar online software als oplossing voor artikelbeheer in de bouw? Utopis is de PIM / MDM voor de bouw en installatie.

Met PIM-software voorkomt u versnippering van productinformatie. Een productinformatiemanagementsysteem vervangt Excel-sheets en andere databases. Beheer van informatie vindt hierdoor plaats op één centrale plek.

  • Speciaal ontwikkeld voor de bouw
  • Unieke online bouwtools
  • Aansluiting bij BIM en ETIM
  • Utopis denkt in systemen
  • Stap voor stap implementatie
  • Naadloos aansluiten op andere databases
  • Aantrekkelijk geprijsd

De bouwfabrikant van nu is meer en meer leverancier van informatie. Iedere deelnemer aan het bouwproces heeft zijn eigen informatiebehoefte. Architecten, aannemers, projectontwikkelaars en eindgebruikers willen actuele en correcte data van je. Door deze informatie vanuit één centrale bron te verspreiden, bespaar je kosten en voorkomt u fouten.

Het inrichten van een centrale productendatabase is altijd een verstandige keuze. Een PIM is niet alleen interessant voor grote multinationals. De software van nu werkt samen met andere, bestaande, software en is schaalbaar. Snelle en prijsbewuste implementatie is dus mogelijk. Ook voor een kleine organisatie.

Meer weten? Vraag onze whitepaper aan.

Wil jij ook vaker in bestek staan? Of minder fouten in je productdata? We laten je zien wat Utopis voor jou doet.

Slimme add-ons.

Met de slimme tools van Utopis bespaar je tijd, maak je minder fouten en informeer je jouw klant optimaal.

“Eindelijk: weg met al die losse Excel-bestanden”.

Ons team

Ons team bestaat uit enthousiaste specialisten. De combinatie van bouwkennis, betrokkenheid, marketing en ICT maakt ons doelgericht, flexibel en slagvaardig.

Meer over ons team