11-05-23

Graag leggen we in het kort uit wat ZeeBoer bijdraagt een de Global Goals. De Duurzame Ontwikkelingsdoelen zijn zeventien doelen om van de wereld een betere plek te maken in 2030.

Ze zijn afgesproken door de lidstaten van de Verenigde Naties (VN), waaronder Nederland. De Duurzame Ontwikkelingsdoelen startten in 2015 en lopen nog tot 2030 en moeten een kompas zijn in het omvormen en verbeteren van de wereld.

ZeeBoer draagt op verschillende vlakken een steentje bij. Zo is ons datacenter al jaren CO2-neutraal, maken we aan de Schorsweg gebruik van aardwarmte en maken we onze kilometers steeds efficiënter dankzij hybride werk.

Via Oxfam Novib steunen we ondernemers in Afrika en Azië. Iedere maand weer starten zeven ondernemers met onze gift een eigen bedrijf of breiden ze hun bestaande activiteiten uit. Tien kippen, een koe, zaaigoed of een naaimachine maken namelijk echt een verschil. Door hun lening binnen een jaar af te lossen, blijft het kapitaal bewaard om ingezet te worden voor andere ondernemers of in de lokale gemeenschap en nutsvoorzieningen. Gevolg is minder armoede, beter onderwijs, gelijkheid en daarmee een betere wereld.

Alle informatie op één plek beschikbaar.

Peter Veldhuizen

Directeur
peter.veldhuizen@zeeboer.nl

Antoon Siebert

Partner / projectleider
antoon.siebert@zeeboer.nl

Maarten Hopman

Projectleider
maarten.hopman@zeeboer.nl

Jeroen Houdé

Frontend developer
jeroen.houde@zeeboer.nl

Bernd Kurtze

Backend developer
bernd.kurtze@zeeboer.nl

Zsolt Kiss

Backend developer
zsolt.kiss@zeeboer.nl

Mariska van ’t Veer

Administratie
mariska.vantveer@zeeboer.nl

Roosmarijn Ordelman

Accountmanager
roosmarijn.ordelman@zeeboer.nl

Wil jij ook vaker in bestek staan? Of minder fouten in je productdata? We laten je zien wat Utopis voor jou doet.