15-04-24

ZeeBoer is van donderdag 10 april tot en met zondag 14 april op trainingsweekend geweest. In Zuid-Limburg hebben we gewerkt aan onze skills en onderlinge band.

Onder de enthousiaste begeleiding van Hans Peter van den Bosch van Eigenwijze Evenementen trokken we naar Maastricht, Heerlen en Keulen, waar we het nuttige met het aangename combineerden. Peter Verstoep (Kenneth Smit) verzorgde een praktijkgerichte training.

Donderdag hebben we de prachtige historische binnenstad van Maastricht op de fiets ontdekt, met natuurlijk en bezoek aan de Vrijthof. Fietsen in de kalkzandsteengrotten van Limburg was een unieke ervaring. Hier werd de groepsdynamiek zichtbaar door op elkaar te letten en zorgen dat we allemaal aan het einde van de tocht nog compleet waren.

Zaterdag maakten we een uitstapje naar Keulen om de imposante Dom en de stad te bezichtigen. We deden dat op een Segway, wederom een fantastische ervaring. Eerst oefenen en daarna door het drukke centrum: het vroeg de nodige individuele durf en benadrukte de hechtheid van ons team.

We sloten af in café Sünner im Walfisch, waar de Kölsch fris en het eten goed was. Inclusief Halve Hahn. Al en met al een mooie ervaring waar we blijvende herinnering aan overhouden.

Alle productinformatie beheren vanuit één platform.

Peter Veldhuizen

Directeur
peter.veldhuizen@zeeboer.nl

Antoon Siebert

Partner / projectleider
antoon.siebert@zeeboer.nl

Maarten Hopman

Projectleider
maarten.hopman@zeeboer.nl

Jeroen Houdé

Frontend developer
jeroen.houde@zeeboer.nl

Bernd Kurtze

Backend developer
bernd.kurtze@zeeboer.nl

Zsolt Kiss

Backend developer
zsolt.kiss@zeeboer.nl

Mariska van ’t Veer

Administratie
mariska.vantveer@zeeboer.nl

Roosmarijn Ordelman

Accountmanager
roosmarijn.ordelman@zeeboer.nl

Wil jij ook vaker in bestek staan? Of minder fouten in je productdata? We laten je zien wat Utopis voor jou doet.