16-11-23

ZeeBoer is altijd enthousiast als Vereniging FBS wat organiseert. Ook nu, want op woensdag 29 november gaat het in de Prodentfabriek te Amersfoort over circulaire bouwmaterialen.

Tijdens deze talkshow wordt de opkomst van circulair bouwen en duurzame bouwmaterialen besproken. Wordt circulair bouwen en hergebruik, recyclen en upcyclen van bouwmaterialen spoedig echt de standaard of blijft het nog lang een niche voor duurzame koplopers? En wat bepaalt wat duurzaam is of niet? Welke data is hiervoor nodig en hoe delen we dit in de keten?

Paneldiscussie

Vanuit verschillende oogpunten worden deze vragen belicht. Projectontwikkelaar Menno Rubbens (Cepezed), adviseur circulariteit Thijs Huijsmans (Heijmans), sustainability director Johan Mellegers (FAAY), value chain director Gabrie Geelof (PreZero) en transitiestrateeg Atto Harsta (Building Balance) vormen het panel tijdens deze conferentie.

Datum en tijd
29 november 2023
09:30 – 12:30

Locatie
Prodent Fabriek Amersfoort

Bijwonen kan kosteloos na aanmelding. Meer info en registratie via de website van FBS.

FBS als kennisbank

ZeeBoer is altijd enthousiast als Vereniging FBS iets organiseert. Heel wat van onze 140 A-merken zijn in FBS vertegenwoordigd. Hier doen ze kennis op over BIM, bestek, data-uitwisseling en, zoals in dit geval, over circulariteit en milieudata.

Kennismaken met FBS? Schrijf je in voor deze talkshow op 29 november in Amersfoort of bezoek de eerstvolgende bijeenkomst. Het lidmaatschap van FBS kost weinig en levert een je als fabrikant een mooie vraagbaak op.

Alle informatie op één plek beschikbaar.

Peter Veldhuizen

Directeur
peter.veldhuizen@zeeboer.nl

Antoon Siebert

Partner / projectleider
antoon.siebert@zeeboer.nl

Maarten Hopman

Projectleider
maarten.hopman@zeeboer.nl

Jeroen Houdé

Frontend developer
jeroen.houde@zeeboer.nl

Bernd Kurtze

Backend developer
bernd.kurtze@zeeboer.nl

Zsolt Kiss

Backend developer
zsolt.kiss@zeeboer.nl

Mariska van ’t Veer

Administratie
mariska.vantveer@zeeboer.nl

Roosmarijn Ordelman

Accountmanager
roosmarijn.ordelman@zeeboer.nl

Wil jij ook vaker in bestek staan? Of minder fouten in je productdata? We laten je zien wat Utopis voor jou doet.