07-03-23

Onze servicepartner CSN Groep voert vanavond, dinsdagavond 7 maart, tussen 19.00 uur en middernacht, een spoedupdate uit aan FortiGate, onze firewall. Hierdoor zijn bestekservices, PIM's, website en andere diensten korte tijd onbereikbaar.

ZeeBoer informeert haar klanten wanneer vooraf bekend is dat diensten langer dan 15 minuten uit de lucht zijn. Of dit vanavond het geval is betwijfelen we: waarschijnlijk is de onderbreking korter dan een kwartier.

Details:
Fortinet (de fabrikant van de FortiGate firewalls) heeft ons op voorhand geïnformeerd over een ernstige kwetsbaarheid waarvan de details nog niet zijn uitgewerkt. Het is wel vast komen te staan dat de kwetsbaarheid een zogeheten critical-rating (CVSS-score) heeft gekregen van 9.3. Dat is hoog. De dreiging kan weggenomen worden door een spoedupdate van de firewalls en wordt dus zo snel mogelijk uitgevoerd.

Onze servicepartner CSN waakt over de kwaliteit, snelheid en veiligheid. Ieder jaar beoordeelt een externe auditeur of CSN aantoonbaar voldoet aan ISO 9001, ISO 27001 en NEN 7510.

Alle informatie op één plek beschikbaar.

Peter Veldhuizen

Directeur
peter.veldhuizen@zeeboer.nl

Antoon Siebert

Partner / projectleider
antoon.siebert@zeeboer.nl

Maarten Hopman

Projectleider
maarten.hopman@zeeboer.nl

Marloes Freschi

Accountmanager
marloes.freschi@zeeboer.nl

Jeroen Houdé

Frontend developer
jeroen.houde@zeeboer.nl

Bernd Kurtze

Backend developer
bernd.kurtze@zeeboer.nl

Zsolt Kiss

Backend developer
zsolt.kiss@zeeboer.nl

Mariska van ’t Veer

Administratie
mariska.vantveer@zeeboer.nl

Kennismaken? Maak direct een afspraak via onze online tool.