13-05-24

Op 14, 15 en 16 mei staat het verbeteren van vastgoed centraal in de Brabanthallen in Den Bosch. De Renovatie en Transformatie beurs wordt hier namelijk gecombineerd met vakbeurzen monument en houtbouw.

Kingspan Unidek, Trespa, Wavin en Wédéscan, allemaal gebruikers van Utopis, laten samen met nog 125 exposanten zien wat de mogelijkheden zijn.

Bijna 10% van de kantoren en winkelpanden staat leeg, waarvan een flink deel, qua ligging en leefbaarheid, uitermate geschikt is om tot woningen te herbouwen. De vakbeurs Renovatie & Transformatie – voorheen genaamd RENOVATIE – is hét live platform voor kennisdeling omtrent transformeren en renoveren. Duizenden professionals uit de bouwkolom en hun opdrachtgevers bezoeken deze voor informatie, inspiratie, ontmoeten en zakendoen.

Renovatie & Transformatie en zusterbeurzen MONUMENT en HOUTBOUW zijn gratis voor iedereen die zich tijdig voorregistreert. Bezoekers hebben over en weer vrij toegang. Een kaartje aan de deur kost € 30,-. De voorregistratie loopt van dinsdag 19 maart tot en met maandag 13 mei 2024.

Alle informatie op één plek beschikbaar.

Peter Veldhuizen

Directeur
peter.veldhuizen@zeeboer.nl

Antoon Siebert

Partner / projectleider
antoon.siebert@zeeboer.nl

Maarten Hopman

Projectleider
maarten.hopman@zeeboer.nl

Jeroen Houdé

Frontend developer
jeroen.houde@zeeboer.nl

Bernd Kurtze

Backend developer
bernd.kurtze@zeeboer.nl

Zsolt Kiss

Backend developer
zsolt.kiss@zeeboer.nl

Mariska van ’t Veer

Administratie
mariska.vantveer@zeeboer.nl

Roosmarijn Ordelman

Accountmanager
roosmarijn.ordelman@zeeboer.nl

Wil jij ook vaker in bestek staan? Of minder fouten in je productdata? We laten je zien wat Utopis voor jou doet.