12-02-24

We zijn trots op KISS. Niet alleen op onze collega Zsolt Kiss, een van onze back-end developers, maar ook op KISScore: het CRM-systeem dat we voor onszelf ontwikkelden.

ZeeBoer is PIM-leverancier, dus waarom een eigen “client resource management” tool bouwen, vraag je je misschien af. Nou, dat is ontstaan vanuit een toekomstvisie. Utopis PIM en Bestek is gebouwd met .NET. Op zich een moderne back-end oplossing, maar in de verre toekomst wordt dit vervangen door .NETcore. Een beetje technisch, maar met de ontwikkeling van KISScore hebben we kennisgemaakt met .NETcore, Blazor (een front-end framework) en TypeScript als opvolger van JavaScript.

We hadden al een projectmanagementtool, maar met KISScore kunnen we nog beter registreren wat we doen, wie onze klanten zijn en wat onze actiepunten zijn. We synchroniseren klant- en projectgegevens met AccountView, ons boekhoudpakket. KISScore maakt het mogelijk om deze data te verrijken. Vanuit het dashboard worden medewerkers geholpen bij hun werkzaamheden van de dag.

Een heel aantal van onze interne processen hebben we binnen KISScore geïntegreerd. Zo beschikken we over een dashboard waarop we de bezoekersstatistieken uit Utopis Stats en Google Analytics verzamelen. Zo kunnen we goed zien hoe de tools van onze opdrachtgevers presteren. En door de STABU2-API van Stichting Ketenstandaard te koppelen aan KISScore, zien we heel snel wanneer een bestektekst een update nodig heeft.

Ook adviezen en offertes worden in KISScore samengesteld. Hierbij combineren we klantgegevens, projectinformatie, artikeleninformatie en prijzen uit ons boekhoudpakket en vaste tekstblokken. Hebben we een factuur gestuurd? Dan zien we op het debiteuren-dashboard de openstaande facturen en of we onze klant al een herinnering gestuurd hebben.

Wil je weten waar we nog meer bezig zijn? En wat Utopis-applicaties jouw organisatie voor voordelen bieden? Neem contact met ons op. Wij zijn enthousiast!

Alle informatie op één plek beschikbaar.

Peter Veldhuizen

Directeur
peter.veldhuizen@zeeboer.nl

Antoon Siebert

Partner / projectleider
antoon.siebert@zeeboer.nl

Maarten Hopman

Projectleider
maarten.hopman@zeeboer.nl

Jeroen Houdé

Frontend developer
jeroen.houde@zeeboer.nl

Bernd Kurtze

Backend developer
bernd.kurtze@zeeboer.nl

Zsolt Kiss

Backend developer
zsolt.kiss@zeeboer.nl

Mariska van ’t Veer

Administratie
mariska.vantveer@zeeboer.nl

Roosmarijn Ordelman

Accountmanager
roosmarijn.ordelman@zeeboer.nl

Wil jij ook vaker in bestek staan? Of minder fouten in je productdata? We laten je zien wat Utopis voor jou doet.