20-12-23

De ZeeBoeren wensen je fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar!

Ook 2023 was weer een bijzonder jaar voor ZeeBoer. Zsolt kwam bij ons werken en Marloes vond haar droombaan bij defensie en verliet ons. Jammer, maar wel gegund.

We hopen dat je een mooi 2024 gaat beleven. Niet alleen zakelijk, maar ook privé. Voor nu: doe net als ons een weekje de PC uit als je kunt. ZeeBoer is tussen kerst en nieuwjaar bereikbaar bij calamiteiten.

Goede voornemens? Wij hebben er wel een paar. Zo gaan we bijvoorbeeld werken aan onze persoonlijke ontwikkeling. In een aantal trainingen gaan we samen aan de slag op gebied van samenwerken, efficiënte en rendement. Dat komt niet alleen onze opdrachtgevers ten goede, maar is ook interessant voor de mens achter ZeeBoer: Antoon, Bernd, Jeroen, Maarten, Mariska, Zsolt en Peter.

Achter de schermen zijn Bernd en Zsolt bezig met de volgende versie van Utopis. Die maken we met de technieken van de toekomst. In 2024 gaan we daar mee verder. Inclusief mooie nieuwe features uiteraard. We houden je op de hoogte.

Heb jij goede voornemens? Laat het ons weten, dan praten we in januari of februari bij op persoonlijk vlak (en kijken we meteen naar het productmanagement in jouw organisatie).

Efficiënt beheren en delen van productdata.

Peter Veldhuizen

Directeur
peter.veldhuizen@zeeboer.nl

Antoon Siebert

Partner / projectleider
antoon.siebert@zeeboer.nl

Maarten Hopman

Projectleider
maarten.hopman@zeeboer.nl

Jeroen Houdé

Frontend developer
jeroen.houde@zeeboer.nl

Bernd Kurtze

Backend developer
bernd.kurtze@zeeboer.nl

Zsolt Kiss

Backend developer
zsolt.kiss@zeeboer.nl

Mariska van ’t Veer

Administratie
mariska.vantveer@zeeboer.nl

Roosmarijn Ordelman

Accountmanager
roosmarijn.ordelman@zeeboer.nl

Wil jij ook vaker in bestek staan? Of minder fouten in je productdata? We laten je zien wat Utopis voor jou doet.