01-04-23

Een ode aan de ondernemers die ZeeBoer niet dagelijks ziet, maar waar we ook voor werken.

Bouwers van een nieuwe schuur, graansilo, waterberging of kippenhok. Ondernemers die met geld van het Ondernemers voor Ondernemers Netwerk aan de slag gaan voor een betere toekomst van hun kinderen.

Duurzaam bouwen, energietransitie: klanten van ZeeBoer werken bijna zonder uitzondering aan het oplossen van complexe uitdagingen. Vanuit verschillende hoeken ziet ZeeBoer ontwikkelingen. Delen van kennis, hergebruik van bouwmaterialen, inperking van CO2, digitale samenwerking. Uiteraard ligt de focus hierbij snel op onze eigen omgeving, maar de wereld is groter dan onze eigen problemen en uitdagingen.

 

Kijk je een beetje verder dan onze eigen (digitale) gebouwde omgeving, dan zie je ook een wereld die nog lang niet altijd toe is aan BIM. Waar de schop en de hamer nog de belangrijkste tools zijn. Hier zorgt ZeeBoer samen met Oxfam Novib voor goede lokale samenwerking, financiering en daarmee bestrijding van armoede, gebrek aan onderwijs en nutsvoorzieningen.

Wil je meer weten over dit initiatief? Neem eens contact op met Peter, dan praat hij je vol passie bij. Wil je zelf een bijdrage leveren? Geef dan eens tien kippen of een geit cadeau en help een gezin aan een nieuwe toekomst.

Alle productinformatie beheren vanuit één platform.

Peter Veldhuizen

Directeur
peter.veldhuizen@zeeboer.nl

Antoon Siebert

Partner / projectleider
antoon.siebert@zeeboer.nl

Maarten Hopman

Projectleider
maarten.hopman@zeeboer.nl

Jeroen Houdé

Frontend developer
jeroen.houde@zeeboer.nl

Bernd Kurtze

Backend developer
bernd.kurtze@zeeboer.nl

Zsolt Kiss

Backend developer
zsolt.kiss@zeeboer.nl

Mariska van ’t Veer

Administratie
mariska.vantveer@zeeboer.nl

Roosmarijn Ordelman

Accountmanager
roosmarijn.ordelman@zeeboer.nl

Wil jij ook vaker in bestek staan? Of minder fouten in je productdata? We laten je zien wat Utopis voor jou doet.