12-06-23

Zaterdag 17 juni 2023 wordt de zestiende Dag van de Bouw georganiseerd! Bouw- en infrabedrijven stellen dan met trots hun bouwplaatsen open voor het Nederlands publiek. Jong en oud kan die dag komen ontdekken wat er komt kijken bij het bouwen van onder andere huizen, wegen, ziekenhuizen, sluizen, dijken en stations.

Over het hele land stellen bouwplaatsen hun hekken open en kun je zien hoe dynamisch de bouwsector is. Bezoek dus één van de projecten. Bij ons in Vaassen zijn bijvoorbeeld twee projecten te bezoeken die met verduurzaming te maken hebben, maar ook andere thema’s komen aan bod. Op de website van Dag van de Bouw kun je filteren op jouw interesses.

Circulaire RWZI Terwolde

De RWZI Terwolde behandelt het afvalwater uit de regio Terwolde – Voorst. Een toekomstbestendige rioolwaterzuiveringsinstallatie, gebouwd volgens nieuwe technieken, waarbij veel aandacht is voor circulariteit en duurzaamheid.

Realisatie nieuw kerkelijk centrum Vaassen

In Vaassen realiseert Bouwbedrijf van Laar in opdracht van het college van kerkrentmeesters het nieuw kerkelijk centrum. Hiervoor is door GAJ/VBW architecten een plan gemaakt om het bestaande pand te verbouwen, verduurzamen en aan de buitenzijde te restaureren.

Efficiënt beheren en delen van productdata.

Peter Veldhuizen

Directeur
peter.veldhuizen@zeeboer.nl

Antoon Siebert

Partner / projectleider
antoon.siebert@zeeboer.nl

Maarten Hopman

Projectleider
maarten.hopman@zeeboer.nl

Jeroen Houdé

Frontend developer
jeroen.houde@zeeboer.nl

Bernd Kurtze

Backend developer
bernd.kurtze@zeeboer.nl

Zsolt Kiss

Backend developer
zsolt.kiss@zeeboer.nl

Mariska van ’t Veer

Administratie
mariska.vantveer@zeeboer.nl

Roosmarijn Ordelman

Accountmanager
roosmarijn.ordelman@zeeboer.nl

Wil jij ook vaker in bestek staan? Of minder fouten in je productdata? We laten je zien wat Utopis voor jou doet.