31-10-23

Na een hartstikke leuk jaar gaat Marloes ons verlaten. Ze heeft haar droombaan gevonden bij Defensie.

In de afgelopen maanden heeft Marloes het merk ZeeBoer bij heel wat fabrikanten onder de aandacht gebracht. Helaas moeten we nu dus op zoek naar een opvolger.

Marloes, we gaan je missen en wensen je heel veel succes!

Marloes was het afgelopen jaar werkzaam als accountmanager. Daarvoor was ze werkzaam als ondernemer in de horeca. Ze zocht naar een commerciële functie bij een kleine organisatie. Toen ze in de vacature las dat er een lekker kopje koffie klaarstond, was een kennismaking snel gepland. Nu blikt ze terug op een jaar werken bij ZeeBoer.

In het begin heeft Marloes veel geleerd over Utopis en de bouwbranche. Door veel te luisteren naar collega’s, mee te gaan naar evenementen en veel te kijken naar onze tools. “Als accountmanager ben je de brug tussen onze klanten en de vakspecialisten. Je bent voor klanten het gezicht van de organisatie. Je initieert contact, draagt het over aan de collega’s voor de inhoudelijke invulling en voert relatiebeheer uit.”

“Wat mij enorm aanspreekt aan het werken bij ZeeBoer is de vrijheid die ik ervaar. Peter gaf aan hoe hij de uitvoering van de functie voor zich zag, en welke ideeën hij daarbij had. Daarna was het aan mij om daar invulling aan te geven. Hieruit sprak voor mij enorm veel vertrouwen.”

Ze vindt ZeeBoer een hele fijne werkgever. “Alles wordt goed geregeld en over alles wordt nagedacht. Zoals een pensioenvoorlichting of een lunch voor de klanten. Er wordt goed meegedacht, ook als je thuissituatie daarom vraagt. En als een nieuwe klant opdracht geeft vieren we dit met saucijzenbroodjes voor het hele team”.

Inmiddels is Marloes werkzaam bij defensie. Ze was al betrokken bij deze organisatie en werd benaderd met een aanbod dat haar op het lijf geschreven was. En daarom gekozen om de stap te wagen. “Fijn om te merken was dat de collega’s mij deze ontwikkeling enorm gunnen.”

ZeeBoer is dus op zoek zijn naar een accountmanager. Spreekt deze functie jou aan? Bekijk de vacature op onze website en plan een kennismaking in.

Alle informatie op één plek beschikbaar.

Peter Veldhuizen

Directeur
peter.veldhuizen@zeeboer.nl

Antoon Siebert

Partner / projectleider
antoon.siebert@zeeboer.nl

Maarten Hopman

Projectleider
maarten.hopman@zeeboer.nl

Marloes Timmer

Accountmanager
marloes.timmer@zeeboer.nl

Jeroen Houdé

Frontend developer
jeroen.houde@zeeboer.nl

Bernd Kurtze

Backend developer
bernd.kurtze@zeeboer.nl

Zsolt Kiss

Backend developer
zsolt.kiss@zeeboer.nl

Mariska van ’t Veer

Administratie
mariska.vantveer@zeeboer.nl

Schrijf je in voor één van onze kennissessies.