Met Utopis PIM speel je als organisatie op een groeiende behoefte: vakkennis. Het borgen en benutten van human capital is van levensbelang voor de werkgever van nu.

Bij een carrière-switch blijft er vaak een gat binnen het verkoopapparaat. Door de kennis systematisch op te sporen en de borgen in een centrale kennisbank, wordt dit probleem voorkomen.

  • Utopis Platform borgt oplossingen en vakkennis voor de bouw
  • Sluit aan bij STABU2, RAW en het BIM-proces
  • Ondersteun je collega’s en behoud kennis
  • Verspreid je informatie vanuit één centrale bron
  • Je ondersteunt de voorschrijver en dat wordt gewaardeerd

Door oplossingen via een systeemconfigurator, bestekservice of online tool beschikbaar te stellen, spelen veel fabrikanten in op deze behoefte. Informatie wordt hierbij vanuit een centrale database verspreid. Niet alleen een goede specificatie voor bestek of BIM, maar ook productinformatie op website, DoP of app blijft zo beheersbaar. Hoe zit het echter met de kennis die in de organisatie “zweeft”?

Wil je als bouwleverancier human capital beter benutten? Met een kennisbank in Utopis je de kennis van je collega’s behouden en verspreiden. Door kennis te delen in je organisatie of met de markt, groeit de expertise van de gebruiker en daarmee je marktpositie.

ZeeBoer is de PIM-specialist voor maarliefst 143 A-merken in de bouw. Graag laten wij u zien wat uw organisatie op gebied van bestekspecificaties, productdata en human capital kan doen.

Schrijf je in voor één van onze kennissessies.

Slimme tools.

Utopis kent verschillende slimme toevoegingen.

“Ik ben nu ETIM proof voor de handel”.

Ons team

Ons team bestaat uit enthousiaste specialisten. De combinatie van bouwkennis, betrokkenheid, marketing en ICT maakt ons doelgericht, flexibel en slagvaardig.

Meer over ons team