Jazeker! ZeeBoer is mede-oprichter en enthousiast lid van BNB en FBS, de brancheorganisaties voor digitale uitwisseling van productdata in de bouw.

De BNB (Branchevereniging voor Nederlandse Bouwspecificatiedeskundigen) werd in 2001 op initiatief van o.a. ZeeBoer opgericht. Het is een vakorganisatie voor bestekschrijvers, contractdeskundigen en BIM-modelleurs die te maken hebben met het specificeren van bouwmaterialen. Meer informatie is te vinden op de website van BNB.

Vereniging FBS is een belangenorganisatie voor het specificeren van bouwproducten. ZeeBoer behoort tot de oprichters van de vereniging en is zelf buitengewoon lid. Het delen van kennis over bestek, BIM-specificaties en transactiedata kan voor u als bouwleverancier heel interessant zijn. Helaas is het zo dat FBS in de afgelopen jaren steeds minder focus heeft op leveranciers in de GWW-branche. Hoewel ZeeBoer voor veel van onze fabrikanten een betrouwbare adviseur is, juichen wij het toe dat onze klanten ook lid worden van FBS. Dit vanwege het onafhankelijke karakter. Meer informatie is te vinden op de website van FBS.

Alle productinformatie beheren vanuit één platform.

Peter Veldhuizen

Directeur
peter.veldhuizen@zeeboer.nl

Antoon Siebert

Partner / projectleider
antoon.siebert@zeeboer.nl

Maarten Hopman

Projectleider
maarten.hopman@zeeboer.nl

Jeroen Houdé

Frontend developer
jeroen.houde@zeeboer.nl

Bernd Kurtze

Backend developer
bernd.kurtze@zeeboer.nl

Zsolt Kiss

Backend developer
zsolt.kiss@zeeboer.nl

Mariska van ’t Veer

Administratie
mariska.vantveer@zeeboer.nl