Benieuwd wie je gebeld heeft? Wij waren het, ZeeBoer.

Wij adviseren maarliefst 140 A-merken in de bouw op gebied van bestekservices en productmanagement. Daarnaast onderhouden we de website Bouwspex.nl waarop architecten en bestekschrijvers bestekteksten en adviestools kunnen vinden.

Kijk gerust even rond op onze website. Wie weet kunnen we ook jouw bedrijf ondersteunen bij productmanagement. Direct een (online) afspraak inplannen? Dat kan via afspraak.zeeboer.nl.

ZeeBoer b.v.
Schorsweg 6
8171 ME VAASSEN (bekijk in Google Maps)

info@zeeboer.nl

Utopis PIM & Bestek

ZeeBoer ontwikkelde een product informatie managementsysteem (PIM) speciaal voor bouwfabrikanten. Hiermee kun je bestekteksten aanbieden, je productinformatie beheren, DoP’s maken en nog veel meer. We zijn specialist in STABU2, RAW, NL/SfB, ETIM en DICO. Benieuwd wat deze bouwstandaarden voor jouw organisatie kunnen betekenen? Maak dan kennis met Utopis PIM & Bestek.

Contactformulier

Laat hier je gegevens achter en we nemen contact met je op.

  De ZeeBoer Standaardvoorwaarden en Verklaring Persoonsgegevens zijn van toepassing op de gegevens die je ons verstrekt, op onze aanbiedingen en op overeenkomsten die wij sluiten.

  Wil jij ook vaker in bestek staan? Of minder fouten in je productdata? We laten je zien wat Utopis voor jou doet.

  Peter Veldhuizen

  Directeur
  peter.veldhuizen@zeeboer.nl

  Antoon Siebert

  Partner / projectleider
  antoon.siebert@zeeboer.nl

  Maarten Hopman

  Projectleider
  maarten.hopman@zeeboer.nl

  Jeroen Houdé

  Frontend developer
  jeroen.houde@zeeboer.nl

  Bernd Kurtze

  Backend developer
  bernd.kurtze@zeeboer.nl

  Zsolt Kiss

  Backend developer
  zsolt.kiss@zeeboer.nl

  Mariska van ’t Veer

  Administratie
  mariska.vantveer@zeeboer.nl

  Roosmarijn Ordelman

  Accountmanager
  roosmarijn.ordelman@zeeboer.nl

  Is ZeeBoer jouw volgende carrièrestap? Plan een afspraak om een (digitale) kop koffie te drinken.

  Je krijgt hier veel vrijheid, mijn eigen ideeën en input kan ik hier kwijt.

  Jeroen Houdé

  Jeroen werkt bij ZeeBoer als frontend developer. Je leest zijn verhaal hieronder.

  Jeroen was in 2005 werkzaam als magazijnmedewerker toen hem werd gevraagd of hij nog iemand kende die als frontend developer wilde werken bij ZeeBoer. Met een achtergrond in mbo automatisering leek hem dat zelf interessant, dus hij solliciteerde en werd ook aangenomen. Dit was best een grote stap. In het begin moest hij veel leren en bij ZeeBoer kreeg hij hier dan ook alle ruimte voor.

  De manier van werken bij ZeeBoer spreekt Jeroen enorm aan: “Je krijgt hier veel vrijheid. Samen met de projectleiders bespreken we elke twee weken wat er moet gebeuren en wat het resultaat moet zijn. Dan kan ik aan de slag. Daarbij krijg ik veel vrijheid, mijn ideeën en eigen input kan ik daarin kwijt. Tussendoor zoeken we elkaar regelmatig op om de voortgang te bespreken en aanpassingen te maken”

  Van de 120 klanten heeft hij voor zeker 90% de uitstraling gemaakt. Naast vormgeving pakt hij ook andere dingen op. “Als je zelf ideeën hebt over je loopbaan wordt dit open besproken. Zo kunnen er bijvoorbeeld opleidingen en cursussen gevolgd worden als dit nodig is.”

  Jeroen vindt de sfeer bij ZeeBoer erg goed, hij gaat altijd met plezier naar zijn werk. “Er is onderling veel interesse voor elkaar. We informeren bijvoorbeeld altijd naar elkaars weekend. Zelf maak ik graag met de racefiets een tocht over de Veluwe. Tussen de middag lunchen we samen en vrijdag is bij ons patatdag.”