Op dinsdag 3 oktober laat ZeeBoer je zien hoe je als fabrikant meer uit je ERP-software kun halen. Bijvoorbeeld door je documentatie, verwerkingsvoorschriften en website er aan te koppelen.

Je eigen organisatie merkt de voordelen van een ERP-systeem al snel, maar hoe zit dat met je klant? Voor commerciĆ«le informatie, wervende teksten, beeldmateriaal en andere “assets” is in een gemiddeld ERP-systeem vaak geen plaats. Wat is het moment waarop je MS Dynamics, SAP, Exact, Afas of Visma uitbreidt? ZeeBoer laat zien hoe je met zgn. “middle ware” je bestaande software verrijkt. Met alle voordelen en tijdbesparing die daar bij hoort…

Programma

Wanneer? Dinsdag 3 oktober
Waar? Kantoor ZeeBoer, Vaassen

 • 12.15 uur – Inloop met lunch
 • 13.00 uur – Introductie bouwlandschap en software
 • 13.15 uur – Single Point of Truth/Failure
 • 13.45 uur – Technical marketing en productmanagement
 • 14.15 uur – Brainstorm en discussie
 • 14.45 uur – Toekomstmuziek en afronding
 • 15.00 uur – Einde, drankje

Aanmelden

Schrijf je kosteloos in voor dinsdag 3 oktober. We komen graag met je in gesprek over jouw ervaringen en laten je zien wat wij kunnen maken.

  De ZeeBoer Standaardvoorwaarden en Verklaring Persoonsgegevens zijn van toepassing op de gegevens die je ons verstrekt, op onze aanbiedingen en op overeenkomsten die wij sluiten.

  Wil jij ook vaker in bestek staan? Of minder fouten in je productdata? We laten je zien wat Utopis voor jou doet.

  Slimme add-ons.

  Met de slimme tools van Utopis bespaar je tijd, maak je minder fouten en informeer je jouw klant optimaal.

  “Ik ben nu ETIM proof voor de handel”.

  Ons team

  Ons team bestaat uit enthousiaste specialisten. De combinatie van bouwkennis, betrokkenheid, marketing en ICT maakt ons doelgericht, flexibel en slagvaardig.

  Meer over ons team