Benieuwd wie je gebeld heeft? Wij waren het, ZeeBoer.

Wij adviseren ruim 140 A-merken in de bouw op gebied van bestekservices en productmanagement. Daarnaast onderhouden we de website Bouwspex.nl waarop architecten en bestekschrijvers bestekteksten en adviestools kunnen vinden.

Kijk gerust even rond op onze website. Wie weet kunnen we ook jouw bedrijf ondersteunen bij productmanagement. Direct een (online) afspraak inplannen? Dat kan via afspraak.zeeboer.nl.

ZeeBoer b.v.
Schorsweg 6
8171 ME VAASSEN (bekijk in Google Maps)

(0578) 575233
info@zeeboer.nl

Utopis PIM & Bestek

ZeeBoer ontwikkelde een product informatie managementsysteem (PIM) speciaal voor bouwfabrikanten. Hiermee kun je bestekteksten aanbieden, je productinformatie beheren, DoP’s maken en nog veel meer. We zijn specialist in STABU2, RAW, NL/SfB, ETIM en DICO. Benieuwd wat deze bouwstandaarden voor jouw organisatie kunnen betekenen? Maak dan kennis met Utopis PIM & Bestek.

Contactformulier

Laat hier je gegevens achter en we nemen contact met je op.

  De ZeeBoer Standaardvoorwaarden en Verklaring Persoonsgegevens zijn van toepassing op de gegevens die je ons verstrekt, op onze aanbiedingen en op overeenkomsten die wij sluiten.

  Wil jij ook vaker in bestek staan? Of minder fouten in je productdata? We laten je zien wat Utopis voor jou doet.

  Peter Veldhuizen

  Directeur
  peter.veldhuizen@zeeboer.nl

  Antoon Siebert

  Partner / projectleider
  antoon.siebert@zeeboer.nl

  Maarten Hopman

  Projectleider
  maarten.hopman@zeeboer.nl

  Jeroen Houdé

  Frontend developer
  jeroen.houde@zeeboer.nl

  Bernd Kurtze

  Backend developer
  bernd.kurtze@zeeboer.nl

  Zsolt Kiss

  Backend developer
  zsolt.kiss@zeeboer.nl

  Mariska van ’t Veer

  Administratie
  mariska.vantveer@zeeboer.nl

  Roosmarijn Ordelman

  Accountmanager
  roosmarijn.ordelman@zeeboer.nl

  Is ZeeBoer jouw volgende carrièrestap? Plan een afspraak om een (digitale) kop koffie te drinken.

  Ik krijg als specialist veel vertrouwen dat ik bezig ben met de juiste dingen.

  Bernd Kurtze

  Bernd is bij ZeeBoer werkzaam als backend developer. Benieuwd hoe hij dit ervaart? Dat lees je hieronder.

  “Toen ik hier startte in 2014 had ik mijn studie in Duitsland afgerond. Op het gebied van software had ik nog aardig wat te leren. Het eerste half jaar heb ik hier dan ook flink in geïnvesteerd en heb ik het werk mijzelf eigen gemaakt en mij in C# gespecialiseerd. De uitdaging in het werk is om ervoor te zorgen dat de systemen werken, zodat mijn collega’s verder kunnen bouwen.

  Het fijne aan het werken bij ZeeBoer is dat we werken in een klein team. Het is meteen zichtbaar wat je doet en bijdraagt en krijgt daar ook waardering voor. Ik krijg als specialist veel vertrouwen dat ik bezig ben met de juiste dingen, dit vind ik erg prettig. De werkzaamheden zijn heel afwisselend. De ene keer maak ik een kleine aanpassing van het systeem op basis van de wens van een klant. Maar ik denk ook na over welke oplossingen we het beste kunnen toepassen. De beslissingen die ik maak moeten ook de lange termijn goed werken. Door toenemende automatisering moeten de bedrijfsprocessen permanent ondersteunt worden en waar mogelijk geoptimaliseerd. Om ZeeBoer in zijn geheel nog efficiënter te maken. Om zo nu, maar ook in de toekomst onze klanten optimaal te kunnen helpen.

  Ik werk veel samen met de twee projectleiders. Zo kijken we bijvoorbeeld samen naar wat een realistische inschatting is voor een opdracht van een klant. Waar ik tegen aanloop bespreek ik met mijn collega’s, maar schakel ook mijn netwerk in. Door knelpunten met elkaar te delen en te zoeken naar verschillende oplossingen bouwen we samen aan de toekomst van ZeeBoer.
  Soms vind ik het lastig dat er weinig collega’s zijn om vakinhoudelijk mee te sparren. Daarom vind ik het prettig dat we gaan uitbreiden. Ik deel graag mijn kennis en zeg altijd: twee weten meer dan één.
  Het meest trots ben ik erop dat ik ons productinformatiemanagementsysteem (PIM) Utopis® tot een bruikbaar systeem heb kunnen maken. Utopis® Platform is tegenwoordig ontzettend veel sneller en stabieler geworden. Ook zijn de functionaliteiten enorm uitgebreid.”