Vacature salesmedewerker buitendienst

Digitalisering bespaart kosten en maakt het werk efficiënter. Ben je enthousiast? En ben je graag in contact met klanten? Dan is dit de nieuwe baan voor jou!

De functie

Jij maakt nieuwe potentiële klanten enthousiast en geïnteresseerd om te werken met ons product informatie management (PIM) systeem. Dit doe je samen met Peter, de directeur, en Mariska, administratief medewerker. Zij ondersteunen je bij het vinden van de juiste contacten en plannen de eerste afspraak in. Jij zorgt daarna voor een enthousiaste klant en een goede overdracht naar één van de projectleiders.

Over ZeeBoer

Wij werken voor fabrikanten en toeleveranciers in de bouw. Met behulp van ons PIM systeem Utopis® beheren onze klanten al hun data op één centrale plek. Zo creëren we overzicht, zijn we actueel en accuraat, voorkomen we fouten en we besparen geld.

Dit doen we met een gezellige club van één dame en vijf heren. Je loopt hier makkelijk bij iedereen binnen, en hebt de vrijheid om zelf je werkdag in te delen. Jouw mening en ideeën worden gewaardeerd en gestimuleerd. Bij ZeeBoer bouwen we samen.

Wat breng je mee

Wat bieden wij jou

 

Kennismaken?

Word je onze nieuwe collega? We maken graag kennis met jou. Via onze afsprakenmodule plan je eenvoudige een (digitale) koffieafspraak in met Peter Veldhuizen. Uiteraard kun je ook mailen naar info@zeeboer.nl of bellen naar (085) 74 33 333.

Salesmedewerker buitendienst

.NET developer

Junior .NET developer

Team ZeeBoer

Ons team bestaat uit enthousiaste specialisten. De combinatie van bouwkennis, betrokkenheid, marketing en ICT maakt ons doelgericht, flexibel en slagvaardig.

Onze opdrachtgevers