Vacature .NET developer

Zie jij een probleem als een uitdaging waar een oplossing voor moet komen? Weet jij op basis van de wensen van de klant welke toepassingen goed werken? Dan is dit de nieuwe baan voor jou!

De functie

Je deelt jouw kennis en ervaring met het team om zo mee te bouwen aan doorontwikkeling van ons productinformatiemanagement (PIM) systeem Utopis®. Je bent hier direct van toegevoegde waarde. Je weet te adviseren of IdentityServer 4 de juiste keuze is. Ondersteunt met Blazor, of vindt zelf een ander alternatief.

Over ZeeBoer

Wij werken voor fabrikanten en toeleveranciers in de bouw. Met behulp van ons PIM systeem Utopis® beheren onze klanten al hun data op één centrale plek. Zo creëren we overzicht, zijn we actueel en accuraat, voorkomen we fouten en we besparen geld.

Dit doen we met een gezellige club van één dame en vijf heren. Je loopt hier makkelijk bij iedereen binnen, en hebt de vrijheid om zelf je werkdag in te delen. Jouw mening en ideeën worden gewaardeerd en gestimuleerd. Bij ZeeBoer bouwen we samen.

Wat breng je mee

Wat bieden wij jou

 

Kennismaken?

Word je onze nieuwe collega? We maken graag kennis met jou. Via onze afsprakenmodule plan je eenvoudige een (digitale) koffieafspraak in met Peter Veldhuizen. Uiteraard kun je ook mailen naar info@zeeboer.nl of bellen naar (085) 74 33 333.

Salesmedewerker buitendienst

.NET developer

Junior .NET developer

Team ZeeBoer

Ons team bestaat uit enthousiaste specialisten. De combinatie van bouwkennis, betrokkenheid, marketing en ICT maakt ons doelgericht, flexibel en slagvaardig.

Onze opdrachtgevers