ZeeBoer klanten op Building Holland
04
apr
2019
ZeeBoer klanten op Building Holland

ZeeBoer klanten op Building Holland

Van 9 t/m 11 april staan verschillende klanten van ZeeBoer op de beurs Building Holland in de RAI. Building Holland is een jaarlijks driedaagse beurs voor de bouw- installatie en vastgoed sector. Op deze beurs komen bezoekers en standhouders samen, om kennis te delen, te netwerken, zaken te doen en het zien & beleven van innovatieve producten en concepten. U kunt zich hier kosteloos registreren, om de beurs te bezoeken.

Ontbijtsessie over BIM

Building Holland bezoeken? Dan hebben we een mooie kans voor u als fabrikant! Samen met FBS, Kabu en Bimforce organiseert ZeeBoer op woensdag 10 april van 8.00 tot 10.30 uur een ontbijtsessie over BIM. Eveneens in de RAI, dus een prima combinatie! Veel fabrikanten zien BIM als een kans. Maar wat zijn de stappen van bestekservice naar BIM-ready? Hoe maak je de stap van producten naar systemen? Is er voor een goede koppeling van producten en oplossingen altijd een 3D model nodig?

Ga naar de website van FBS om u (kosteloos) aan te melden.

Opdrachtgevers

8750ZeeBoer klanten op Building Holland 8627ZeeBoer klanten op Building Holland 8879ZeeBoer klanten op Building Holland 8930ZeeBoer klanten op Building Holland 8945ZeeBoer klanten op Building Holland 8969ZeeBoer klanten op Building Holland 8822ZeeBoer klanten op Building Holland

Onze opdrachtgevers