Sorry! Deze pagina werd niet gevonden.

Sorry, maar deze zoekactie heeft niets opgeleverd. Recent hebben we een nieuwe website gekregen, dus dat is wellicht het probleem. Probeer het eens met andere trefwoorden.
07-03-24

Welkom Roosmarijn

Roosmarijn Ordelman begon afgelopen maandag als accountmanager bij ZeeBoer. De wereld van de PIM en bestek vraagt de nodige uitleg.


26-02-24

Happy schrikkeldag!

Op 29 februari, de zeldzame schrikkeldag, neemt ZeeBoer even een stapje terug en sluit haar kantoor voor een dagje.


12-02-24

KISScore, ons eigen CRM

We zijn trots op KISS. Niet alleen op onze collega Zsolt Kiss, een van onze back-end developers, maar ook op KISScore: het CRM-systeem dat we voor onszelf ontwikkelden.


05-02-24

Infra Relatiedagen Hardenberg

Deze week vinden de Infra Relatiedagen weer plaats in de Evenementenhal Hardenberg. Heel wat klanten van ZeeBoer zijn hier aanwezig en ook wij gaan er een middag naar toe. Met redenen…


02-02-24

Adviestool Park Positive

Speciaal voor Park Positive maakte ZeeBoer een adviestool die laat zien hoeveel hemelwater te kunt infiltreren in je bestrating.


24-01-24

Handel, fabrikanten ontmoeten verwerker

Vandaag is de laatste dag van de tweedaagse Bouwcenter Nederland Expo in de De Werkspoorkathedraal in Utrecht. Een beurs die met het jaar leuker wordt volgens ons. Verschillende klanten van ZeeBoer zijn hier aanwezig. En terecht!


Slimme add-ons.

Met de slimme tools van Utopis bespaar je tijd, maak je minder fouten en informeer je jouw klant optimaal.